AMD Crimson yüklerken 1603 hatası

evarliker

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar masasüstü bilgisayarımda MSI RX 580 8 GB'lik ekran kartı bulunmakta. Sürücüleri güncellemeye çalıştığımda 1603 hatası aldım ve bilgisayarımda bir daha AMD Crimson Software'ını açamadım. Kaldırıp tekrar yüklesem bile işe yaramadı. Çoğu yerlerde araştırdım ancak hepsi İngilizce olduğu için anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Öncelikle Windows 10 64 bit ve en son sürümü kullandığından emin ol. Windows Update de varsa mutlaka yap.
  • Komut İstemini yönetici olarak çalıştır, "sfc/scannow" yazıp enter tuşuna bas ve tarat.
  • Ekran kartı sürücüsünü DDU ile rehberdeki adımları takip ederek buradan kaldır. Ardından buradan Crimson Relive Edition 17.7.2 sürücüsünü kur.

Bende de aynı sorun var. Ekran kartı modelim MSI RX 480 8G Gaming X ve şuanda da 17.11.1 sürümü yüklü. Bundan önce yapmış olduğum güncelleştirmelerde herhangi bir sorun yaşamamıştım ancak. 17.11.1'den sonra gelen güncelleştirmelerin hiçbirini yapamadım. Şuanda da 18.2.2 adına bu sorunu yaşıyorum. Eğer bir şekilde çözümünü bulduysanız lütfen paylaşın.

Bende de aynı sorun var. Ekran kartı modelim MSI RX 480 8G Gaming X ve şuanda da 17.11.1 sürümü yüklü. Bundan önce yapmış olduğum güncelleştirmelerde herhangi bir sorun yaşamamıştım ancak. 17.11.1'den sonra gelen güncelleştirmelerin hiçbirini yapamadım. Şuanda da 18.2.2 adına bu sorunu yaşıyorum. Eğer bir şekilde çözümünü bulduysanız lütfen paylaşın.
Sorunu ancak temiz bir kurulum (format) yaparak çözdüm. Bir çözüm sayılmaz sanırım ancak yinede bulunsun.

Post hortlatmak değil niyetim ancak bu konuda bende müzdaribim lütfen yardımcı olun. DDU ile sildim ve yeniden kurdum olmadı, format attım yine olmadı. Yetkili birinin el atmasını rica ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı