Çözüldü AMD dahili GPU sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatih42.42

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir sistem topladım 2 gün oluyor fakat bütün sürücüleri güncelledim ama işlemcide ki ekran kartında ünlem var. Yardım ederseniz sevinirim.

Buda hata kotu arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
H
@@Fatih42.42
Monitörünüzün kablosunu anakarta değil de ekran kartına takın. Görüntü gelirse ekran kartınızın sürücüsünü kurun. Görüntü alamazsanız kabloyu anakarta takıp işlemcinin içindeki grafik biriminden görüntü aldıktan sonra asıl ekran kartınızın sürücüsünü kurun.

Biraz araştırma yaptım bios’u güncellemeye karar verdim. Bios’u güncelledikten sonra masaüstü geldi görüntü bağdaştırıcılarına girdim iki ekran kartındada ünlem vardı dahili ekran kartını güncelleme yaparken ekran gitti ve gelmedi bilgisayarı power tuşundan kapatıp geri açtım fakat masaüstü farklı geldi acaba ne olmuştur yardım ederseniz sevinirim.

Araştırmalar yaptım bios güncellemesi yapmaya karar verdim fakat bios güncellediten sonra dahili ve harici ekran kartının ikisinde de aynı hata ve ünlem işareti vardı dahili ekran kartını güncellerken ekran gitti power tuşunda kapatıp tekrar açtım fakat masaüstü farklıydı uygulamalar açılmıyor ve masaüstü sol tarafa kaymış sanırım yardımcı olursanız sevinirim. Ve buraya fotoğraf yüklenmiyor 1mb dan fazla diyor.

Son düzenleme:
@@Fatih42.42
Monitörünüzün kablosunu anakarta değil de ekran kartına takın. Görüntü gelirse ekran kartınızın sürücüsünü kurun. Görüntü alamazsanız kabloyu anakarta takıp işlemcinin içindeki grafik biriminden görüntü aldıktan sonra asıl ekran kartınızın sürücüsünü kurun.

Çözüm

Çok teşekkürler sürücüleri kaldırıp tekrardan yükledim ve düzeldi sıkıtısız çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…