Rehber AMD deneyimim

Ben de ryzen 7 5800h ve rx 6600mli bi laptop alacaktım ama bu kadar şeyden tırstım açıkçası. El mahkum 3050 alacağım.

Ben de Ryzen 7 5800H ve RX 6600MLI bir laptop alacaktım ama bu kadar şeyden tırstım açıkçası. El mahkum 3050 alacağım.

Öyle bir hata yapma kral çok performans kaybedersin zaten 6000 serisinde watman sorunu yok 3050 alacağım diyorsun bir de üstüne notebook alacan daha düşük performans alırsın.

Öyle bir hata yapma kral çok performans kaybedersin zaten 6000 serisinde watman sorunu yok 3050 alacağım diyorsun bir de üstüne notebook alacan daha düşük performans alırsın.
Hocam 6600 kullanıyorum ve wattman alıyorum resim mi göndereyim ne yapayım? Bu kulaktan dolma bilgileri nereden alıyorsunuz anlamıyorum ki. Kul hakkına girersiniz. Adam binlerce lira para verecek. Siz objektif bilgiyi verin, gerekeni o yapsın.

Hocam o şans işi bi kere alıp düzeltirseniz uzun süre (yüksek ihtimalle uzun süre) tekrar wattman almazsınız.

@MichealScofield Sistem açıkken herhangi bir şey oluyor mu? Ekranın gidip gelmesi veya siyah ekran gibi. Hızlı başlatı kapatmak açılıştaki sıfırlamayı çözer ancak sırf Wattman bildirimi gelmesin diye kapatmanıza gerek yok. Özel ayarla kullanıyorsanız o başka.

Tam tersi kral çevremde kullananlar var hiçbir sorun yok AMD zaten 5000 serisinden 6000 serisine geçerken düzelti sizde oluyor diye adamda olacak hali yok sonuçta notebookun GPU'su ile masaüstü bir GPU çektiği ve çalıştığı wat bir değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…