Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #1 AMD ekran kartında FPS sınırlandırması oluyor oyunda, Radeon ayarlarında dikey senkronizasyon olanları kapattım ama yine de FPS 60 da sabit kalıyor yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2020
AMD ekran kartında FPS sınırlandırması oluyor oyunda, Radeon ayarlarında dikey senkronizasyon olanları kapattım ama yine de FPS 60 da sabit kalıyor yine de.
Semihhtn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 53 Makaleler 1 25 Ocak 2020 #2 Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın. AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın. 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin. Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır. Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin. Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın. Artı 0 Eksi
Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın. AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın. 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin. Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır. Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin. Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın.
KS KS Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #3 Semihhtn dedi: Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın. AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın. 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin. Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır. Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin. Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım Dikey Yenileme İçin Bekle Özelliğini ama yine olmuyor. Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com Artı 0 Eksi
Semihhtn dedi: Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın. AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın. 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin. Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır. Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin. Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım Dikey Yenileme İçin Bekle Özelliğini ama yine olmuyor. Screenshot Captured with Lightshot prntscr.com