AMD Dikey Senkronizasyon Kapatma Nasıl Oluyor?

İşletim sistemi
Windows 10

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
AMD ekran kartında FPS sınırlandırması oluyor oyunda, Radeon ayarlarında dikey senkronizasyon olanları kapattım ama yine de FPS 60 da sabit kalıyor yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın.
  • AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın.
  • 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin.
  • Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır.
  • Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin.
  • Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın.

• Dikey senkronizasyonu açmak veya kapatmak için AMD kontrol panelini açın.
  • AMD penceresinin solundaki Gaming (Oyun) sekmesini tıklayın.
  • 3D seçenekleri açmak için oyun altındaki 3D Applications (3D Uygulamalar) seçin.
  • Frame Rate Control (Kare Hızı Kontrol) ayarlarına gidin, Wait for Vertical Refresh seçeneği vardır.
  • Vsync, FPS oranınızı sınırlandırıyorsa, Wait for Vertical Refresh (Dikey Yenileme için bekle) açılır menüsünden Always off (Her zaman kapalı) seçin.
  • Kontrol merkezi penceresinin sağ alt tarafındaki Apply (Uygula) düğmesine tıklayın.
Yaptım Dikey Yenileme İçin Bekle Özelliğini ama yine olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı