AMD driver güncelle kısmı yok

Windows Update bazen eski sürücüyü yükleyebiliyor. Engellemek için wushowhide kullanabilirsin. Önce Radeon Software'ı kaldır, kurulumda fabrika ayarlarını seç, yükle. Sonrasında wushowhide ile güncellemeyi gizle, Windows tekrar yüklemeyecektir. Windows üzerinden aygıtlar için otomatik yazılım yüklemeyi kapatabiliyorsun aslında ancak bazen işe yaramıyor.
Merhaba.Biraz geç yazdığım için özür dilerim.Ana sorunum çözüldü driver i kaldırıp kendi sitesinden indirince güncelleme yeri geldi.Ama Advences Micro Devices diye bir güncelleştirmeyi her yaptığımda güncelleştirme yeri gine gidiyordu wushowhide uygulamasını indirip kurdum sorunum çözüldü.Herhangi bir zararı varmıdır?Güncelleme denetle dediğim zaman hatalı olan güncelleştirme gözükmüyor.
 
@"PHANTOM" Sadece onu saklasanız yeterli. Diğer güncellemeleri engellemez.
Hocam siz demiştinizya Windows üzerinden aygıtlar için otomatik yazılım yüklemeyi kapatabiliyorsun diye ben şimdi bunu kapatsam olurmu?Sadece bu güncelleme için değil bazı güncellemelerdede hep böyle hatalar oluyordu.Kapatsam azda olsa yararı olurmu?Veya zararı.
 
Cevabını yeni gördüm kusura bakma bildiğim kadarı ile bu sorun Windows'un AMD sürücülerini güncelleştirmesinden veya kendi indirdiği sürücüyü yüklenmesinden dolayı oluyor çözümünü bildiğim kadarı ile anlatacağım.

Aygıt yöneticisini aç. Görüntü bağdaştırıcılarını aç. Görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartını seçip sağ tık yap ve özelliklere gir. Hemen ardından açılan pencereden sürücü bölümüne gelip oradan sürücüye geri dön kısmı olması lazım ona bas ve bir kontrol et.

Aynen John Waynen dediğin gibi durum dediğini yaptım ve çözüldü sağ ol.
 

Geri
Yukarı