Merhabalar ben Gigabyte HD Radeon 7790 bir ekran kartı kullanıyorum. En son güncelleştirmeleri yükleyince Wattman hatası alıyorum ve ekran çok koyulaşıyor. Windows 7 kullanıyorum ve güncel değil acaba bundan mıdır?
AMD'nin Adrenalin Edition 24.7.1 sürücüsü, FSR, RSR ve AFMF desteğiyle oyun performansını iyileştirir ve uyumluluk sorunlarını giderir. Radeon kullanıcıları için önemli güncelleme! - Sayfa 412
forum.donanimhaber.com
Ben sürücü kurarken ekran gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hatta ekran kartını bozan bile olmuş sürücü kurarken.
AMD'nin Adrenalin Edition 24.7.1 sürücüsü, FSR, RSR ve AFMF desteğiyle oyun performansını iyileştirir ve uyumluluk sorunlarını giderir. Radeon kullanıcıları için önemli güncelleme! - Sayfa 412
forum.donanimhaber.com
Ben sürücü kurarken ekran gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hatta ekran kartını bozan bile olmuş sürücü kurarken.
forum.donanimhaber.com
Dostum o güncelleme isteğe bağlı bir güncelleme sanırım bilmiyorsun 19.1.1 şuan da stabil 1 haftaya isteğe bağlıdan çıkınca yaparsın belirli ekran kartları için şuan da stabil.
Ekran kartınız ile alakalıdır o halde. bildiğim kadarı ile Sapphire ekran kartlarının driver sorunları olabiliyormuş.
Gigabyte RX 570 4 GB gaming ekran kartım var şuan da 19.1.1 stabil şekilde çalışıyor sadece şu radeon ayarları kayboldu nedenini bilmiyorum.