AMD Driver güncelleyince Wattman hatası

İbrahimk004

Decapat
Merhabalar ben Gigabyte HD Radeon 7790 bir ekran kartı kullanıyorum. En son güncelleştirmeleri yükleyince Wattman hatası alıyorum ve ekran çok koyulaşıyor. Windows 7 kullanıyorum ve güncel değil acaba bundan mıdır?
  • i5 3330
  • 8 GB 1333 MHz RAM
  • Gigabyte HD 7790
Ekran kartı donanım kimliği: PCI\VEN_1002&DEV_665C&SUBSYS_226A1458&REV_00

Yardım ederseniz çok sevinirim. Daha önceki sürümlerde bu hata yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kişi değil hala çoğu kişi sorun yaşıyor.

Ben sürücü kurarken ekran gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hatta ekran kartını bozan bile olmuş sürücü kurarken.

Ben sürücü kurarken ekran gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hatta ekran kartını bozan bile olmuş sürücü kurarken.

Sorunlar olabilir. Windowsta bile oluyorsa AMD nin sorunları bana fazla gelmiyor.

Dostum o güncelleme isteğe bağlı bir güncelleme sanırım bilmiyorsun 19.1.1 şuan da stabil 1 haftaya isteğe bağlıdan çıkınca yaparsın belirli ekran kartları için şuan da stabil.

Sadece bu değil stabil sürümde de sorun var. 18.12.2 de kalacağım uzun bir süre.
Ekran kartınız ile alakalıdır o halde. bildiğim kadarı ile Sapphire ekran kartlarının driver sorunları olabiliyormuş.
Gigabyte RX 570 4 GB gaming ekran kartım var şuan da 19.1.1 stabil şekilde çalışıyor sadece şu radeon ayarları kayboldu nedenini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı