AMD driver kendini siliyor

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
6700XT ekran kartım var LoL oynarken dikey senkronizasyonu açtım ekran dondu fanlar son hızda çalışmaya başladı 5dk sonra res attım bilgisayar açıldığında driver yoktu kurmaya çalıştığımda sorun çıktı yazıp kurmuyordu DDU kullanarak kurabildim. Bunu ilk defa yaşamıyorum en az 7. kez oldu ve bundan sonra performans düşüşü yaşadım neden kaynaklanıyor olabilir?

6700XT.
Ryzen 7 5700X.
32RAM 4000MHz.
B450M-H Dragon.

Daha dün yayınlandı, bir önceki sürüme geri dön.

Sadece LoL de mi yaşıyorsun bu sorunu.
3 kez lolde yaşadım. geri kalanı durduk yere sildi kendi kendini. Geri kalanlardan tek hatırladığım youtube videosu izlerken ekran dondu fanlar yine son hızda çalışmaya başladı ve aşırı rahatsız edici bi ses geldi restart attım sonra driveri kurdum

Sıfır ekran kartı.

24.10.1

Aynı ekran kartını kullanıyorum biraz dertli bir ekran kartı. Oyun oynarken nadir de olsa ekran kısa süreliğine siyah oluyor.

Markası ne bu arada.

Aynı ekran kartını kullanıyorum biraz dertli bir ekran kartı. Oyun oynarken nadir de olsa ekran kısa süreliğine siyah oluyor.
Bende aynı ekran kartını kullanıyorum bilgisayarı aldığım ilk hafta WattMan hatası aldım RAM MHz değiştirdim bir daha sorun yaşamadım.

Markası ne bu arada.
Sapphire
Bende aynı ekran kartını kullanıyorum bilgisayarı aldığım ilk hafta WattMan hatası aldım RAM MHz değiştirdim bir daha sorun yaşamadım.
WattMan hatasını bir kere yaşadım ve daha yaşamadım ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum WattMan nedir?

Ben GPU ölçeklemeyi kapadığımda sorun yaşamıyorum.

Sapphire.

WattMan hatasını bir kere yaşadım ve daha yaşamadım ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum WattMan nedir?

BIOS + chipset driverların güncel mi?

Sapphire.

WattMan aslında her ekran kartında olur NVIDIA'da hata vermiyor sadece

WattMan 50% parçaların birbirine uyumsuz olmasıdır (RAM ve ekran kartı gibi) RAM MHz değiştirince genelde çözülür.
Diğer çözümler ise ekran kartı BIOS'unu değiştirmek driver güncellememek ya da güncellemek falan.

Windows Update kapat Windows + R>services.msc yaz oraya hizmetler> Windows Update onudu kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…