Çözüldü AMD driver Update fail

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

misfit

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı
Arkadaşlar yeni yayınlanan güncellemeyi yazılım üzerinden indirmeye çalışıyorum fakat Update fail hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

Hocam bende aynı hatayı alıyorum bu hatayı almadan önce Google'da yeni sekme açınca robot musun uyarısı geldi VPN de kullanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim acaba?

Hocam DNS kapatıp denedim. Önce başarılı oldu ama yarıda kesildi. Ben de AMD'den indirip DDU ile eski sürücüyü kaldırıp kurdum.

Sonrasında "Hata, ters giden bir şeyler oldu" uyarısı aldım. Tekrar denedim bu kez kurdu. AMD bu. Normaldir.

Son düzenleme:

Benim aklıma takılan öncesinde Google de robot uyarısıyla karşılaşmam acaba virüsten veya modem de mi bir sıkıntı var üst üste olmaları hiç normal değil.

Hocam belki konudan alakasız olacak ama Prime a 520 ma anakartım var BIOS'tayken flashım görünmüyor konu hakıında bir tahmininiz var mı?
Hocam yeni konu açın lütfen. Oradan devam edelim. Etiketleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…