AMD Driver Windows Başlarken Başlamıyor

Ataberk Kaya

Centipat
İyi günler arkadaşlar. Konuyu detaylıca açıklayacak olursam problemim şu. PC'yi açtığım zaman AMD ekrankartı Driver'ı kısmen kendi kendine açılıyor kısmen açılmıyor. Bazen otomatik açıldıgını zannettiğim zaman oyunlarda problem yaşıyorum. Bende AMD Driver'ını görev çubuga sabitletim ve PC'yi açar açmaz manuel olarak açıyorum. Fakat bu durum artık ciddi anlamda sıkmaya başladı. Bazen unutuyorum oyuna giriyorum ve Driver'da yaptığım profiller açık olmadıgı için sorun yaşıyorum. İlk olarak Windows başlarken, başlangıç ayarlarında AMD Driver görünmüyor. Bununla alakalı çok video izledim ama yok. Herkes aynı şeyden bahsetmiş. Windows başlangıç ayarları. Evet doğru bu ayarlardan yapılır ama benim Driver'ım başlangıç ayarlarında da görünmüyor. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

amd problem.png

amd problem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum DDU ile kaldır sonrasında ise adrenaline olmadan Driver güncelle yani sürücüyü indir install ederken masaüstüne dosyaları çıkartmasını iste ardından adrenaline açılacak o işlemi yükle yerine iptal deyip Windows aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelle diyeceksin otomatik değil bilgisayarımdan seçmek istiyorum seçeneğine tıklayıp önceden çıkartmış olduğun dosyayı seçeceksin ardından başarı ile güncellenecektir adrenaline problemli bu aralar, tek sen sorun yaşamıyorsun bekleyeceğiz ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı