AMD driverlerı silinmeden NVIDIA ekran kartı takılır mı?

UcmakEnes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben acemilik yaptim. AMD 5700XT ekran kartımı sattım. Ama satmadan önce driverleri silmedim. Şimdi 3070 takacağım herhangi bir sorun olur mu? Ne yapmam gerekir?

Güvenli modda nasıl açarım yardımcı olur musunuz?
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.3.5 Buradan önce DDU'yu indirin. Ardından şu yolu takip edin. Windows Ayarları > Güncelleme ve Güvenlik > Kurtarma > Gelişmiş Başlangıç. Oradan bilgisayarınız yeniden başlatın ve açılan kısımdan klavyenizden 4'e basıp Güvenli modu açabilirsiniz. Açıldıktan sonra bilgisayar DDU çalıştırın ve seçeneklerden AMD'yi seçip kaldırma işlemini yapabilirsiniz.

Display Driver Uninstaller Download version 18.0.3.5 buradan önce DDU'yu indirin. Ardından şu yolu takip edin. Windows ayarları > güncelleme ve güvenlik > kurtarma > gelişmiş başlangıç. Oradan bilgisayarınız yeniden başlatın ve açılan kısımdan klavyenizden 4'e basıp güvenli modu açabilirsiniz.

İlk bilgisayarı açtığımda internete bağlı olmamam lazım galiba üstüne Windows yazılım kurmasın diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı