Yurt dışında nasıl lise okunur?

Schwarze

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, İngilizcem B1 seviyesinde. Kursa da gidiyorum zaten ama gün içinde hiçbir şey yapmıyorum. Çok boş yaşıyorum (liseyi açıktan okuyorum) ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben de bir şeyler yapmak istiyorum. Çok fazla maddi gücüm yok hatta hiç yok denilebilir. Elimde olan tek şey İngilizce. Bilmem bu işler için ne kadar maddiyat gerekiyor. Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, İngilizcem B1 seviyesinde. Kursa da gidiyorum zaten ama gün içinde hiçbir şey yapmıyorum. Çok boş yaşıyorum (liseyi açıktan okuyorum) ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Ben de bir şeyler yapmak istiyorum. Çok fazla maddi gücüm yok hatta hiç yok denilebilir. Elimde olan tek şey İngilizce. Bilmem bu işler için ne kadar maddiyat gerekiyor. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Min 35k euro

Ayrica vize isleri cok zor

Unut o işi öyle bir şey yok dostum. Daha küçük olsan hadi ortaokulda çok iyi derece yaparak burs falan alırsın da o iş de geçmiş artık. Üniversiteye bak sen iyice çalış lise müfredatına şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı