AMD E-450 sistem Windows 10'da kasıyor

editbs00

Decapat
Daha fazla  
Windows 8.1 embedded ındustry Pro ve Windows 7 yüklüyorum ve hiç kasma yok ama Windows 10 yükleyince kasıyor.

SSD: 120 GB.

RAM: 4 GB.

İşlemci: AMD E-450 1.65 GHz.

Ekran kartı: AMD Radeon HD 6320 ( şu an Windows 8.1 embedded industry Pro kullanıyorum )

Hocam o işlemci için Windows 10 çok ağır. En fazla güncel 8.1 kullanabilirsiniz. İlla hafif olsun derseniz Windows 7'den başka şansınoz yok. Benim önerim Windows 7'den yana olacaktır.

Hocam Windows 7 2023 de tarayıcıları kesilecek Windows 8.1 gayet iyi ve stabil taş gibi çalışıyor Windows 7 de öyle Windows 10 geçince bilgisayara bir şeyler oluyor anlamadım iyi Sosyal'ler.

Hocam Windows 7 2023 de tarayıcıları kesilecek Windows 8.1 gayet iyi ve stabil taş gibi çalışıyor Windows 7 de öyle Windows 10 geçince bilgisayara bir şeyler oluyor anlamadım iyi Sosyal'ler.
Hocam işlemciniz çok kötü. Üstelik Apu işlemci ve eski. Gayet doğal kasması. Güncel derseniz 8.1 kullanabilirsiniz.

Hocam işlemciniz çok kötü. Üstelik APU işlemci ve eski. Gayet doğal kasması. Güncel derseniz 8.1 kullanabilirsiniz.

8.1 deyim hocam :) gayet iyi ve stabil taş gibi çalışıyor yakında sistem toplayacağım artık Windows 10 geçebilirim benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler iyi Sosyal'ler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı