AMD E1-100 Kasılma Ve Performans Ekran Sorunu

Oyunlarda etkiler, evet. Keşke notebooku almadan bize danışsaydın. Oyun için elverişsizdir. Fixlemen gereken yerleri diğer konuda verdim. Biraz performans artışı sağlar. Diğer driver güncelleme konusuna mesaj bırakıp hizmet ile driverları güncellerseniz biraz daha istikrarlı bir sistem olur. Genel itibari ile işlemci, ekran kartı çok kötü.

THE_MILLER bana da bir konuda yardımcı olabilir misin ?
Aynı problem bende de var. Özelden yazarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd kullananlar için yardım edebilirim. İsterseniz Teamviewer bende de var. Aynı sorunlar vardı, Mikail sağolsun.

Mevcut sorununuzu konu olarak ayrıntılı açın. Özel durumlar haricinde uzaktan bağlantı ile yardım etmiyoruz.

Aynı kasma problemi Lenova notebook a sahibim AMD Radeon® Hd 8210 DDR3 1333Mhz ram 4 gb çift çekirdek amd e1 hd 720 film izleyemiyorum, kasıyor. 8,1 i yükledim şimdi biraz düzeldi ama oyun yüklemedim hiç bi ara Counter'da bile sıkıntı çıkartıyordu. Basit oyunlar oynamak istiyorum ve bir kaç sayfa açınca bile kasmaya başlıyor. Facebook sayfasını aşağı sürüklerken bile ara ara kasmalar var. Aslında yeni laptop ama tek sorun babama emanet vermiştim üstüne oturmuşlar, ekranı çatlamış. Dokunmatik özelliğini kullanamıyorum, tek sıkıntım bu. Yardımcı olursanız sevinirim ?THE_MILLERenss1453

Çatlak ekrandan dolayı zaten dokunmatiğin çalışması saçma olur. Yazılımsaldan ziyade donanımsal sorunlarınız mevcut. erek harddisk gerek ekranda donanımsal sorun var. Garantisi varsa teknik servise göndermeniz gerekir.
Ekran kırık olduğu için sıkıntı yaparlar mı ? THE_MILLER

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı