AMD ekran karti alınır mı?

Burak2134

Hectopat
Daha fazla  
AMD ekran karti alınır mı? Hala sorunları devam ediyor mu? Hiç AMD kart kullanmadım ama NVIDIA artık çok pahalı olması yüzünden ben de AMD kartlara yönelmek istiyorum. Hata mi yapıyorum acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran karti alınır mı? Hala sorunları devam ediyor mu? Hiç AMD kart kullanmadım ama NVIDIA artık çok pahalı olması yüzünden ben de AMD kartlara yönelmek istiyorum. Hata mi yapıyorum acaba?

Nisan ayından beri 6700XT kullanıcısıyım birkaç kez WattMan sorunu dışında gayet F/P ekran kartı fakat bir NVIDIA etmez.

Oyunlara da bagli. En son cikan optimizasyonu sifir AAA oyunlari oynayacaksaniz NVIDIA sart gibi bir sey oldu artik. Yok koyun gibi twitch streamer abilerinden veya trendlerden gordugu AAA oyunlar oynayanlar disinda guzel oyun oynuyorsaniz o zaman 1 onceki nesilden 2. el AMD bile bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
RX 6600 kullanıyorum F/P olduğu ve işimi gördüğü için aldım AMD ekran kartları alınır tabii ki de ama güncel driverları kurarken falan araştırmak lazım siyah ekran falan verebiliyor.

Oyunlara da bagli. En son cikan optimizasyonu sifir AAA oyunlari oynayacaksaniz NVIDIA sart gibi bir şey oldu artik. Yok koyun gibi Twitch streamer abilerinden veya trendlerden gordugu AAA oyunlar oynayanlar disinda guzel oyun oynuyorsaniz o zaman 1 onceki nesilden 2. el bile bakabilirsiniz.

Yeni çıkan oyunları AMD karti oynamıyorum yani oyunun optimizasyonuna bağlı o bazı güncel oyunlar AMD kartlarda daha yüksek FPS de verebiliyor NVIDIA'ya göre ama NVIDIA daha iyi ekran karti konusunda.

Şimdi bende anlamadım kimisi memnun kimisi pişman ne yapmalıyım ben?😀 RX 6600 almayı planlıyordum böyle giderse işimiz yaş.😬

Technopat Haberler

Geri
Yukarı