RX 7600 XT kas gücü olarak RTX 4060'ın az önünde yer alıyor ve vram avantajı var fakat grafikli oyunlar da oynarım derseniz RTX 4060 iyi tercih olur LoL Valorant Dota falan oynarsanız RX 7600 XT daha mantıklı.
RX 7600 XT kas gücü olarak RTX 4060'ın az önünde yer alıyor ve vram avantajı var fakat grafikli oyunlar da oynarım derseniz RTX 4060 iyi tercih olur LoL Valorant Dota falan oynarsanız RX 7600 XT daha mantıklı.
Grafikli oyunlarda neden 4060 iyi tercih olur? Güçsüz ki 7600XT'ye göre. DLSS ve FG açarım derseniz kanki o zaman güçlü kart alın ek teknoloji açmadan iyi fps ile oyun oynayın. FSR-DLSS / AFMF-FG son çare de kullanılabilecek şeyler. 50-65fps falan zorluyorsa açarsınız onları kurtarırsın oyunu. Güçlü ise kart gerek yok zaten.
Grafikli oyunlarda neden 4060 iyi tercih olur? Güçsüz ki 7600XT'ye göre. DLSS ve fg açarım derseniz kanki o zaman güçlü kart alın ek teknoloji açmadan iyi FPS ile oyun oynayın. FSR-DLSS / AFMF-fg son çare de kullanılabilecek şeyler. 50-65FPS falan zorluyorsa açarsınız onları kurtarırsın oyunu. Güçlü ise kart gerek yok zaten.
AMD veya NVIDIA iki kartı da kullanırım ama DLSS fg AMD FSR kadar iyi değil özellikle modlama yapmadan fg bayağı iyi ama kendi açımdan söylüyorum PC ile içli dışlıyım AMD alır modlama da yapardım ama PC ile arası olmayan için durum değişir diye düşündüm zaten FPS oyunları oynayacakmış AMD tercih debilir.
AMD veya NVIDIA iki kartı da kullanırım ama DLSS fg AMD FSR kadar iyi değil özellikle modlama yapmadan fg bayağı iyi ama kendi açımdan söylüyorum PC ile içli dışlıyım AMD alır modlama da yapardım ama PC ile arası olmayan için durum değişir diye düşündüm zaten FPS oyunları oynayacakmış AMD tercih debilir.
Okeyde hikayeli de de AMD tercih edilir. Dediğm gibi güçsüz alıp teknolojiye muhtaç kalmaktansa güçlü alırım kas gösterisi yaparım. Modlama ile ilgili gram fikrim yok. Hem AFMF, FG'den biraz daha fazla fps vermiyor mu? FSR içinde baya geliştirdiler ama hala görüntüsel problemler var. Onları çözecekler diye umut ediyorum.
Okeyde hikayeli de de AMD tercih edilir. Dediğm gibi güçsüz alıp teknolojiye muhtaç kalmaktansa güçlü alırım kas gösterisi yaparım. Modlama ile ilgili gram fikrim yok. Hem AFMF, Fg'den biraz daha fazla FPS vermiyor mu? FSR içinde bayağı geliştirdiler ama hala görüntüsel problemler var. Onları çözecekler diye umut ediyorum.