AMD ekran kartı alınır mı?

Benim gözüme bunlar çarptı DDR5 sistem daha mantıklı işlemcisi Ryzen 5 7500F olan daha iyi RTX 4060 veya RX 7600 XT sana kalmış ikisi de gayet iyi.
1. De SSD Kioxia yapılabilir

2. De kasa XPG Lander olmalı, RAM de 2x16 Corsair olur.

Soğutucuyu Gaming Gen'den Thermalright Phantom Spirit 120 SE alıp rahat rahat kullanabilirsiniz.

ince hesapta rx 7600 xt ile kıyasla 4060 daha uygun arada 3k fiyat farkı var
ikisi de asus dual serisi
rx 7600 xt: 16.399
rtx 4060: 13.769
7600xt daha güçlü. Ve iki katı vram var 4060'a göre.

1. de SSD Kioxia yapılabilir.

2. de kasa XPG Lander olmalı, RAM de 2x16 Corsair olur.

Soğutucuyu Gaming Gen'den Thermalright Phantom Spirit 120 SE alıp rahat rahat kullanabilirsiniz.

7600XT daha güçlü. Ve iki katı VRAM var 4060'a göre.

AMD kartlar render konusunda NVIDIA'nın gerisinde kalıyor diyorlar şu anki durumda düzeldi mi peki?

RX 7600 XT kas gücü olarak RTX 4060'ın az önünde yer alıyor ve vram avantajı var fakat grafikli oyunlar da oynarım derseniz RTX 4060 iyi tercih olur LoL Valorant Dota falan oynarsanız RX 7600 XT daha mantıklı.
Grafikli oyunlarda neden 4060 iyi tercih olur? Güçsüz ki 7600XT'ye göre. DLSS ve FG açarım derseniz kanki o zaman güçlü kart alın ek teknoloji açmadan iyi fps ile oyun oynayın. FSR-DLSS / AFMF-FG son çare de kullanılabilecek şeyler. 50-65fps falan zorluyorsa açarsınız onları kurtarırsın oyunu. Güçlü ise kart gerek yok zaten.

Grafikli oyunlarda neden 4060 iyi tercih olur? Güçsüz ki 7600XT'ye göre. DLSS ve fg açarım derseniz kanki o zaman güçlü kart alın ek teknoloji açmadan iyi FPS ile oyun oynayın. FSR-DLSS / AFMF-fg son çare de kullanılabilecek şeyler. 50-65FPS falan zorluyorsa açarsınız onları kurtarırsın oyunu. Güçlü ise kart gerek yok zaten.

AMD veya NVIDIA iki kartı da kullanırım ama DLSS fg AMD FSR kadar iyi değil özellikle modlama yapmadan fg bayağı iyi ama kendi açımdan söylüyorum PC ile içli dışlıyım AMD alır modlama da yapardım ama PC ile arası olmayan için durum değişir diye düşündüm zaten FPS oyunları oynayacakmış AMD tercih debilir.

AMD veya NVIDIA iki kartı da kullanırım ama DLSS fg AMD FSR kadar iyi değil özellikle modlama yapmadan fg bayağı iyi ama kendi açımdan söylüyorum PC ile içli dışlıyım AMD alır modlama da yapardım ama PC ile arası olmayan için durum değişir diye düşündüm zaten FPS oyunları oynayacakmış AMD tercih debilir.
Okeyde hikayeli de de AMD tercih edilir. Dediğm gibi güçsüz alıp teknolojiye muhtaç kalmaktansa güçlü alırım kas gösterisi yaparım. Modlama ile ilgili gram fikrim yok. Hem AFMF, FG'den biraz daha fazla fps vermiyor mu? FSR içinde baya geliştirdiler ama hala görüntüsel problemler var. Onları çözecekler diye umut ediyorum.

Okeyde hikayeli de de AMD tercih edilir. Dediğm gibi güçsüz alıp teknolojiye muhtaç kalmaktansa güçlü alırım kas gösterisi yaparım. Modlama ile ilgili gram fikrim yok. Hem AFMF, Fg'den biraz daha fazla FPS vermiyor mu? FSR içinde bayağı geliştirdiler ama hala görüntüsel problemler var. Onları çözecekler diye umut ediyorum.

Kişiden kişiye değişir benim için VRAM de önemli teknoloji de kas gücü de tercih kişiye bağlı.

Aynı şekil ama ne bileyim herkes AMD'yi yerin dibine sokup NVIDIA'yı yüceltiyor. Adil değil. Ama senin yorumlarını beğendim, hikayeli de 4060 hariç :D

Yani yanlış bir yorum gibi gözükmüş olabilir. Biraz teknoloji üzerinde yorumlama yaptım. Sizde haklısınız her şey teknoloji değil :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı