AMD ekran kartı alınır mı?

Hala sıkıntıları var Driver konusunda kendimden biliyorum 3 aylık kartı iki defa teknik servise yolladım. Ama yine de şans işi bende sorun çıktı diye arkadaşta da sorun çıkacak diye bir şey yok tabii.

Hala sıkıntıları var Driver konusunda kendimden biliyorum 3 aylık kartı iki defa teknik servise yolladım. Ama yine de şans işi bende sorun çıktı diye arkadaşta da sorun çıkacak diye bir şey yok tabii.
Ben 4 aydır Sapphire Pulse modelini kullanıyorum daha en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Sizin ki biraz şanssızlık.

Eskiden 10 AMD ekran kartından 5-6 tanesi sorun çıkarıyorsa şu an 1-2 maksimum 3 tanesi çıkarıyor. Ama NVIDIA fanları hala eskisi gibi sorunlu olduğunu söyleyip boşa olay çıkarıyorlar. Sinir olduğum bu. Gigabyte 5500XT ile bir kez siyah ekran bile almadığımı da ekleyeyim.
@Buğra G. Komik olanı öğreneyim.

ASUS ROG STRIX 4 GB modeli. (3 kart da aynı model)

ROG serisi RX570 kullanıyorum güncel Driver'la kullanıyorum. Daha hiçbir sıkıntı çıkmadı. Üstüne bir de OC'li.

RX 5700/5700 XT modelleri gerçekten soğumayan ve yazılımsal olarak çok problem yaşatan modeller. Sorun yaşayan da var yaşamayan da. Hatta bazıları o kadar sorun yaşıyor ki kartlarını satıp 2060S-2070-2070S modellerine geçiş yapıyor. Ama 5600XT de bu tür sorunlar yok. Daha aşağısındaki modellerde de sorun yok.
500 serisi harici alınır diyenler falan da olmuş. 8 aydır RX 580 Strix T8G modeli kullanıyorum. 1 defa bile yazılımsal watmann vb. bir hata almadım. Sıcaklık olarak da şehrimin havası 35-36 derece olmasına rağmen kart en ağır oyunda %49 fan hızında 59 dereceyi geçmiyor. CS, Minecraft, Pubg Mobile gibi oyunlarda fan dahi döndermiyor. Armor alıp da ısınıyor, yanıyor, kesinlikle alınmaz diyenlerin yorumları tamamen boş.

Çok haklısın ben 570 kullanıyorum STRIX modelini fanlar %30'da çalışıyor. Aynı oyunlarda 60 67 dereceleri görüyorum sadece bir ara çok ağır bir OC yapmıştım onda PES 19'da 79 derceyi gördüm onun dışında grnelde %30 fanda 60 ila 67 derece arası değişiyor. Bende Ankaradayım sıcaklıklar 28 ila 33 derece arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…