AMD ekran kartı alınır mı?

Alıyorsun XFX RX 590 kışın ısınma problemin olmuyor. Hatta istersen kartın üstünde yemek bile yapabilirsin. Yani şaka bir yana ben bu XFX RX 590 modelinden çok çektim. Halen kullanmaktayım. Hadi ısınma problemini çözdüm. Fakat siyah ekran ve WattMan hataları ile çok uğraştım. Uzun uğraşlar sonucu o hataları da çözdüm şimdilik ama garantisi yok. Artık bilgisayarı her açtığımda hata almam inşallah diyerek açıyorum. Yani bir daha AMD kart alır mıyım orası tartışılır. Tercih meselesi. İsteyen istediği kartı alabilir. Bir kartta sorun yaşamayana göre o kart dünyanın en iyi kartıdır ve genellikle babasının malı gibi savunur o markayı çünkü sorun yaşamamıştır. Bizim gibi sorun yaşayan kişilerde sorunlarını dile getirince bu "Fanboy" kesim tarafından linç edilir resmen.

@Cristabol Brown 2070S'in rakibi olan bir kartı, 2060 ile kıyaslaman. Daha sonrasında ise DLSS 2.0 sanki bütün oyunları destekliyormuş gibi araştırırsan demen, desteklediği oyun sayısı bi' hayli az. Bence sen biraz araştır dostum :)
Buna ek olarak DX12 Ultimate'de de böyle bir şey olacak, onu da araştır bence.

NVIDIA al. Bende Gaming X 400 serisi vardı. Hem sıcaklık hem fan sesi sorunu, hem de yazılım sorunu vardı. Konu açsam kasa hava akışı denilecekti, fanlar yetersiz denilecekti. Sadece ekran kartı değiştirdim ve sorun yaşamadım. Bütçen yetersizse AMD al. Yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı