Yine AMD ısınıyorcular ve Sapphire'de Wattman varcılar toplanmış konuya AMD şu an F/P bazında en iyi tercih. 5500XT, 5600XT ve 5700XT kendilerine denk Nvidia kartlardan daha ucuza daha fazla performans veriyor. F/P olarak çok iyi iş çıkartıyorlar.
Genel olarak ekran kartlarında NVIDIA kartlarında sorun potansiyeli sanki AMD'ye oranla daha fazla gibi. Aynı zamanda kullandığı güç bakımından dolayısıyla sıcaklık bakımından AMD dezavantajlı.
Ama inanıyorum bir sonraki serilerde gerçekten arada kalacağımız ekran kartları çıkacak. Ama şuanlık bence NVIDIA'dan başka tercih biraz risk, biraz sıkıntı gibi.
Isınır doğrudur ama fanı biraz hızlı çalıştırarak bu sorundan kurtulabilirsiniz
Alınır mı
Ben RX 590 Fatboy XFX modelinden kullanıyorum AMD'nin en kötü modellerinden biri ben memnunum,
O kadar söyleyeyim.
Hava akışı olan. Sağı solu kapalı olmayan. Tek amacı oyun oynamak olan bir şekilde kullanıyorum.(Oyunları Ultra'da oynamıyorum.)ASUS Dual RX580 4 GB OC
Yine ezbere yorumlar sıralanmış. RX5700 9 aydır kullanıyorum. Aldığımdan beri Full yükde 72 dereceyi geçtiğini hiç görmedim. Fanlarda %30-%40'larda çalışıyor. Hiçbir oyunda da belirtilen sorunlarla karşılaşmadım.
Hava akışı olan. Sağı solu kapalı olmayan. Tek amacı oyun oynamak olan bir şekilde kullanıyorum.(Oyunları Ultra'da oynamıyorum.)ASUS Dual RX580 4 GB OC.
Sen tek kart üzerinden bütün modellere laf atmış oluyorsun ama. Ayrıca kasa modelini belirtseydin keşke, sana göre iyi olabilir ama üründen ürüne fark var.