AMD ekran kartı alınmalı mı?

• Konuyu başlatan rexoy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 501

rexoy

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, kafama çok yatan bir kart vardı. Radeon RX 6600 fakat son 2 gündür internette forumlarda WattMan hatasını hala devam ettiğini AMD'nin asla alınmayacağını söyleyenler var. Bazıları da WattMan'ın ekran kartıyla değil sistemle alakalı olduğunu söylüyor. Eğer öyleyse bu ne demek? RX 6600 ekran kartımın sistemimle uyumlu olacağını nasıl anlayabilirim? Kısacası 2024'ün sonlarına doğru AMD'deki WattMan ve yazılım sorunları devam ediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim kafam çokk karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, kafama çok yatan bir kart vardı. Radeon RX 6600 fakat son 2 gündür internette forumlarda WattMan hatasını hala devam ettiğini AMD'nin asla alınmayacağını söyleyenler var. Bazıları da WattMan'ın ekran kartıyla değil sistemle alakalı olduğunu söylüyor. Eğer öyleyse bu ne demek? RX 6600 ekran kartımın sistemimle uyumlu olacağını nasıl anlayabilirim? Kısacası 2024'ün sonlarına doğru AMD'deki WattMan ve yazılım sorunları devam ediyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim kafam çokk karışık.

O hata geçeli çok oldu. Arkadaşıma şimdiye kadar 5000 6000 serisinden bir sürü ekran kartı aldırdım. Kendim de dahil olarak kullanıyoruz kaç yıldır 1 sorunla bile karşılaşmadım ben şahsen.

6800 var 2 yıl oldu. Sadece 1 defa hata verdi 2023 aralık sürücüsünden bu yana sorun yok.

1 ay önce aldım arkadaşımla beraber kendisine aldık 2. el olarak. Şu an cayır cayır çalışıyor maaşallah. şuana kadar da amd kullandım bir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00