Ekran kartı alınmalı mı?

lastromance21

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım ekran kartının fiyatı sabah 10k civarına gelmiş. Baktığım zaman alt modeli 6K gibi civarlarda. Şu an en ucuz Hepsiburada'da buldum. Alınmalı mı? Piyasa düzeliyor diyorlar ama Türkiye'de her şeyin fiyatı artıyor. Sizce ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım ekran kartının fiyatı sabah 10k civarına gelmiş. Baktığım zaman alt modeli 6K gibi civarlarda. Şu an en ucuz Hepsiburada'da buldum. Alınmalı mı? Piyasa düzeliyor diyorlar ama Türkiye'de her şeyin fiyatı artıyor. Sizce ne yapılmalı?

Sistem bileşenlerin nedir? Bütçen nedir? Alacağın ekran kartı modeli nedir?

Şu anda tam bilgisayar toplama zamanı diyebiliriz. Fiyatlar ucuz ve stoklar var. Yok ben rx 7000 ve rtx 4000 leri bekleyeceğim dersen büyük bir kumar oynarsın şuan ki stokları bile belki bulamayabilirsin. 1000 dolar çıkış fiyatı olan kart talep arz dengesizliğinden dolayı 2000 dolar olacak ve alt segment kartları da bir nebze etkilemesi muhtemel.

RX 6600 XT mi? Eğer öyleyse alınır. Model belirtmeniz daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı