AMD ekran kartı driver hatası

Enesf27

Hectopat
Daha fazla  
Driver yüklüyorum ama bir türlü olmuyor. Uyumsuz hatası alıyorum. Autoamdden indirdim yine aynı sorun indiriyor ama sistem tepsisinde gözükmüyor. Açmaya çalışınca da hata veriyor driver sürücüsü uyumsuz diye. Eski sürümleri denedim yine olmadı DDU ile kaldırıp yükledim yine olmadı. İnt çözüm baktım bir türlü yapamadım. Nasıl yaparım?

Sayın Enes arkadaşım,
İlk öncelikle ekran kartının driverini AMD sitesinden bir daha indir. Windows ile uyumluluğunu kontrol et, Windows 10 da isen Windows 11 driveri yüklerken hata alırsın.
İndirdikten sonra masaüstüne atacaksın.
Windows arama çubuğuna ' MSConfig ' yazısını yaz açılan pencerede.

Önyükleme yerine gir ve güvenli önyüklemeye tıkla uygulaya basıp çık. Bu Windows'u güvenli modda açacak.
Uygula basıp çıktıktan sonra burası önemli, internet kablonu çek bu driver esnasında eski driveri otomatik internet ile arka planda kuramsından dolayı hata almana sebep oluyor AMD ekran kartlarında çok yaşadım.
İnternet gittikten sonra DDU'yu açıp ekran kartının driverini güzelce tekrardan sil ve bilgisayarı yeniden başlata tıkla.
Yeniden açıldığında basit çözüürlüğü düşük bir ekran seni karşılayacak bu durum güvenli mod ve ekran kartının driverinin olmamasından kaynaklanacak.
İnternetin gidik bir şekilde önceden indirmiş olduğun driveri tekrardan indir, ekran gidip gelecek bu normaldir çünkü driver yapıyorsun. Driver olduktan sonra tekrardan görev çubuğunda MSConfig yaz ve aynı yere gelip güvenli önyükleme tikini kaldır ve PC'yi yeniden başlat. Sonra internet kablonu takabilirsin.
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.

Hocam dediğinizi harfi harfine uyguladım güvenli modda driver yüklerken hata veriyor bir önceki sürümünü denedim onda da hata verdi güvenli moddan çıkarıp yapmayı denedim yine aynı sorunla karşılaştım aygıt yöneticisinde de hata kodu 43.

Tamamdır hocam deneyeceğim.

Son düzenleme:
İlk DDU ile şu an kullandığın driveri sil sonra dediğim 22.5.1 olan driveri indir hocam.
Eğer düzelmiyorsa voltajı düşürürsün ama ilk driveri yükle.

Tamamdır hocam önceki driverı kurmaya çalıştım silip olmadı yine aynı hatayı verdi MSI hafta burneri.
Şu an yapmaya çalışıyorum.

Ekran kartında fiziksel bir şey olmadığından emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…