AMD Ekran Kartı Format Sonrası Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Olarak Görünüyor

Karatekit

Hectopat
Daha fazla  
Tüm forumları araştırmama rağmen benim sorunuma benzer bir sorun bulamadım. Bilgisayarımda Windows 10 yüklüydü, ayarlardan format attım ve açıldığında AMD sürücüsünü yüklerken donanım algılama bölümünde çalışmayı durdurdu hatası verip kapandı. Dxdiag'ta kod 31 hatası veriyordu.
Aygıt yöneticisinde, GPU-Z programında AMD ekran kartı gözükmedi. Windows 8.1 yükledim tüm driver kombinasyonlarını da denedim fakat olmadı. GPU-Z en son şu şekilde gördü, şimdi ise dxdiag'da hata gözükmüyor ama ekran kartı da gözükmüyor.

1.png

Bu da aygıt yöneticisinin görüntüsü :

2.png

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, ekran kartı hasar almış olabilir mi?
Ekran kartım onboard, Amd Radeon HD 7670 + Intel HD Graphics 4000.
Bilgisayar: Hp Pavilion g6-2305et

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm forumları araştırmama rağmen benim sorunuma benzer bir sorun bulamadım. Bilgisayarımda Windows 10 yüklüydü, ayarlardan format attım ve açıldığında AMD sürücüsünü yüklerken donanım algılama bölümünde çalışmayı durdurdu hatası verip kapandı. Dxdiag'ta kod 31 hatası veriyordu.
Aygıt yöneticisinde, GPU-Z programında AMD ekran kartı gözükmedi. Windows 8.1 yükledim tüm driver kombinasyonlarını da denedim fakat olmadı. GPU-Z en son şu şekilde gördü, şimdi ise dxdiag'da hata gözükmüyor ama ekran kartı da gözükmüyor.

Eki Görüntüle 214702

Eki Görüntüle 214703

Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp ekran kartı sürücüsünü kurun.

Burada genellikle önerilmiyor ama hali hazırda bazı soru işaretli aygıtlar da varken size driver bulucu/kurucu olan "Driver Booster 4.2"yi önereyim. Bu program hem ücretsiz hem de Microsoft ile anlaşmalı, İsviçre'de bilgisayar üzerine Bachelor okuyorum, şimdiye kadar kurduğum hiçbir sistemde soruna neden olmadı, aksine sistemi ve driverları iyileştirdi.

Ha onu kullanmayım derseniz de donanım kimliği ile google'dan sürücüsünü arayın.

Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp ekran kartı sürücüsünü kurun.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat bunu da defalarca ve farklı işletim sistemleriyle bile denedim malesef çözülmedi. Amd sürücüsünü yükleme sırasında donanım algılamayı yaparken çalışmayı durdurdu hatası verdi hep anakart veya ekran kartı arızalanmış olabilir mi?

Burada genellikle önerilmiyor ama hali hazırda bazı soru işaretli aygıtlar da varken size driver bulucu/kurucu olan "Driver Booster 4.2"yi önereyim. Bu program hem ücretsiz hem de Microsoft ile anlaşmalı, İsviçre'de bilgisayar üzerine Bachelor okuyorum, şimdiye kadar kurduğum hiçbir sistemde soruna neden olmadı, aksine sistemi ve driverları iyileştirdi.

Ha onu kullanmayım derseniz de donanım kimliği ile google'dan sürücüsünü arayın.
Driverları yükledim normalde bu fotoğrafı formatın hemen ardından çektiğim için öyle gözüküyor teşekkürler, ekran kartı ile ilgili sorun devam etmekte

Driverları yükledim derken, benim önerdiğim programı kullanarak mı yoksa kendiniz mi yaptınız?

Eğer driver booster'ı denemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer o da çözemezse fiziksel bir hasar olabilir.

Eki Görüntüle 214702

Eki Görüntüle 214703

Kardeşim benimde ekran kartım Amd Radeon 7670m ,format sonrasında hd 4000 driveri kurabiliyorum ama amd yi kuramıyorum aynı sorundan muzdaribim.

Güncel intel hd4000 driverını intel graphic update manager ile kurun. Daha sonra ati driverın güncel versiyonunu bir deneyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı