CD'li PS5 almak mantıklı mı?

Kanka bu kadar konuşacak bir şey yok. PS5 Slim var, PS5 Slim'in yanında bir de CD takma aparatı var o kadar.

CD'li versiyon alınca hala PS hesabından Online oyun alabiliyorsun kütüphanene ekleyebiliyorsun. Tek farkı ek olarak CD takarak da oyun oynayabilme kapasiten oluyor.

2 kollu PS5 al CD'li olursa tabii daha avantajlı eline CD geçerse oyun oynayabilirsin.

o fiyat farkı beni baya bir arada bırakıyor işte hocam eğer dijital alırsam tv seçimimi daha güzel yapabileceğim
O zaman kesinlikle ucuz olan dijital versiyonu alın.

Teşekkür ederim hocam CD'ye hep hevesim var biriktirmeyi severim PS 2 var onun cdlerini hala tutuyorum seviyorum koleksiyon yapmayı ama işte dijital çağa giriyoruz ya sonuçta o yüzden böyle bir durum söz konusumu merak ettim ve fiyat farkı da var yani sonuçta teşekkürler

Hocam PS sunucuları kapanınca ne olduğunu bilmediğim için az önce ChatGPT'ye sordum yani ne zaman kapanıyor nasıl kapanıyor anladığım kadarıyla kapandığı zaman CD'li oyuncular daha şanslı oluyor değil mi ben çünkü PS5 alınca uzun bir süre kullanacağım gibi duruyor ne kadar giderse tabii ahahaha.

O fiyat farkı beni bayağı bir arada bırakıyor işte hocam eğer dijital alırsam TV seçimimi daha güzel yapabileceğim

Hocam PC de oyunlar bedava olmuyor ki ahahahah zaten şu an sistemimi satıp PS 5 alacağım artık sıkıldım PC'den birazcık PS5'te TV'den oyunumu açıp yatağıma uzanıp hikayeli oyun oynamak istiyorum bir tane de iyi kötü laptop alacağım onunla da FM oynayacağım işlerimi halledeceğim ahahahaha

Senin dediğin TV'ye bağlama olayını ben kardeşime bizzat 5090'lı sistem kurdum. 55 inç OLED TV'ye bağladık. Sen istersen olur. İlla bunun adının konsol olması gerekmiyor. Bayağı bayağı konsol gibi kullanıyor. Ayrıca kurduğum indirdiğimiz oyunlarda bizim kazancımız. Her orijinal oyuna para vermiyoruz.

PS5 alacağım için soruyorum ve sektöre hiç hakim değilim. CD çağı bitme gibi bir durum söz konusu mu? Yani artık yeni çıkan oyunlar mesela kutulu şekilde çıkarmama gibi bir durum söz konusu mu?

Hocam CD'ler inanılmaz pahalı yani bence asla ve asla değmez CD çağı bitti artık diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı