C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 AMD ekran kartı güncelledim mavi renk mor tarzı bir şey oldu renkler. Yani beyaz toz pembe gibi oldu. Nasıl düzeltirim ve sebebi ne?
AMD ekran kartı güncelledim mavi renk mor tarzı bir şey oldu renkler. Yani beyaz toz pembe gibi oldu. Nasıl düzeltirim ve sebebi ne?
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 19 Ağustos 2021 #2 Özel renkleri kapat. Artı 0 Eksi
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #3 Ekran bölümünden 'Özel Renkler' kapat Artı 0 Eksi
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 26 Ağustos 2021 #4 Can 36 dedi: AMD ekran kartı güncelledim mavi renk mor tarzı bir şey oldu renkler. Yani beyaz toz pembe gibi oldu. Nasıl düzeltirim ve sebebi ne? Genişletmek için tıkla... Tam suan bende bu konuyla ılgılı başlık actım bakalım ne diyecekler. Artı 0 Eksi
Can 36 dedi: AMD ekran kartı güncelledim mavi renk mor tarzı bir şey oldu renkler. Yani beyaz toz pembe gibi oldu. Nasıl düzeltirim ve sebebi ne? Genişletmek için tıkla... Tam suan bende bu konuyla ılgılı başlık actım bakalım ne diyecekler.
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 Best of the spaydi dedi: Tam suan bende bu konuyla ılgılı başlık actım bakalım ne diyecekler. Genişletmek için tıkla... Ekran da özel renkler var onu kapat Artı 0 Eksi
Best of the spaydi dedi: Tam suan bende bu konuyla ılgılı başlık actım bakalım ne diyecekler. Genişletmek için tıkla... Ekran da özel renkler var onu kapat
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 26 Ağustos 2021 #6 Can 36 dedi: Ekran da özel renkler var onu kapat Genişletmek için tıkla... amd ayarlarında kapalı başka bır yerde mı var Artı 0 Eksi
Can 36 dedi: Ekran da özel renkler var onu kapat Genişletmek için tıkla... amd ayarlarında kapalı başka bır yerde mı var
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #7 Best of the spaydi dedi: amd ayarlarında kapalı başka bır yerde mı var Genişletmek için tıkla... Amd ayarlarına gir ordan ekrana bas orda aşşada özel renk var ordan yap Artı 0 Eksi
Best of the spaydi dedi: amd ayarlarında kapalı başka bır yerde mı var Genişletmek için tıkla... Amd ayarlarına gir ordan ekrana bas orda aşşada özel renk var ordan yap
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 26 Ağustos 2021 #8 Ah be kardeşim konu o değil zaten kapalı o. Artı 0 Eksi