Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amd sürücüyü kaldır, Samsung'un kendi sitesinden indir. Notebook'un ayrıca windows 8 desteği yok görünüyor. Format atmadıysan konuyu neden buraya açtın? NP355V5C - İNDİRME MERKEZİ | DESTEK | SAMSUNG
Ekran kartlarının yazılımsal sorunlarında en etkili yöntem güvenli modda açıp sürücüleri kaldırmaktır. (Aygıt yöneticisindende kaldırın ayrıca bu aygıtın sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyin) Sonra yeniden başlatıp doğru driverleri tekrar yükleyin
Biosunuz güncel değilse güncelleyin.
Önce tüm amd nin ekran kartı sürücülerini silin ardından driwer sweeper ile temizlik yapın. Son olarak ccleaner ile kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapın.
Son olarak en güncel sürücüyü indirip kurun.
Aylar sonra gelen edit: Arkadaşlar ben hep ekran kartı güncellemesini otomatik olarak yapıyordum siz siz olun otomatik yapmayın yanlış sürüm yükleniyormuş elle kendim yükledim şuan sıkıntı yok teşekkürler !