AMD Ekran kartı için OBS ayarları nasıl olmalı?

RomanthonyFPS

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Otomotiv Yedek Parça - Ağır Vasıta
Twitch'te canlı yayın yapıyorum ama istediğim gibi bir yayın kalitesi yakalayamadım. Kayıt almıyorum. Sadece yayın yapıyorum. Yayınlar da pikselleşme sorunu var. Daha kaliteli ve keskinleştirilmiş net bir yayın hangi ayarlar ile elde edebilirim.
Ryzen 5 3600X işlemci.
Sapphire RX 6700XT ekran kartı.
32 GB 3200MHz RAM.
Upload 7.60
 
Başkan bir çözüm buldunmu RX 6700xt12gb kart üzerinde yayın yapıyorum görüntü berbat sistem MSI x570 ana kart 5900x işlemci 16 GB RAM 3200 MHz samsung pro 500 GB nv2 indirme 70 yükleme 7.6 yayın ayarları nasıl olmalı
 
Başkan bir çözüm buldun mu RX 6700XT12 GB kart üzerinde yayın yapıyorum görüntü berbat sistem MSI X570 anakart 5900X işlemci 16 GB RAM 3200 MHz Samsung Pro 500 GB NV2 indirme 70 yükleme 7.6 yayın ayarları nasıl olmalı.

Sistemin neredeyse aynı benimle. İşlemcin çok iyi. X264 yani işlemci ile yayın yapınca akıcı oluyor ama oyunda sanki 60 FPS oynuyormuşsun gibi oluyor. Ekran kartına alınca ise aşırı pikselleşme oluyor. Hala çözüm bulamadım.
 
Bende günlerdir bulamadım işlemciden veriyorum görüntüde camurlaşma var ekran kartına veriyorum yine aynı galiba internetle alakalı bana soracak olursan mileteki yayın cam gibi çözemedim giti
 
Bende günlerdir bulamadım işlemciden veriyorum görüntüde camurlaşma var ekran kartına veriyorum yine aynı galiba internetle alakalı bana soracak olursan mileteki yayın cam gibi çözemedim giti.

Ben işlemciden yayın yaptığım zaman görüntü çok güzel oluyor fakat ne hikmetse oyunda sanki 60 FPS oynuyormuşsun gibi oluyor. Oyun kasıyor ama yayın gayet akıcı oluyor. Ekran AMD ekran kartına aldığım zaman da pikselleşme artıyor. Ortasını bulamadım. Nedenlerini de bulamadım.
 
Ekran kart yüksek bitreit istiyor işlemci için fazla uploadın bir önemi yok ekran kartına göre bence yayın ićin enaz sabit9 upload lazım yaptığım testlerde bitreit yuseltiğimde görüntü cam gibi oluyor ama upload sabit 8 ila 9 olmadığı için yayın kare atlıyorbitreit kırmızı oluyor ne zaman şu altyapı düzelirse o zaman yayın kaliteleri artar.
 
Reyzen 5 3600 bende kullandım sen OBS de işlemciyi slovmu yapıyorsun yoksa mediumumu seçiyorsun sen ne kadar aşağı çekersen o kadar fazla işlemciyi kullanır yukarıya ne kadar çıkarsa o kadar işlemci rahatlar kazmalar ortadan kalkar ama görüntü kalitesi düşer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı