AMD ekran kartı kod 43 hatası

Hata ile neredeyse 2 aydır uğraşıyorum araştırmadığım yer kalmadı en son olarak buraya bir konu açmaya karar verdim.

Şunları önermezseniz sevinirim hepsini denedim çünkü :)
  • -Ekran kartı driverini güncelle.
  • -Ekran kartını kaldır, DDU tarzı program ile kalıntıları temizle tekrar kur.
  • -Ekran kartını kaldır, tekrar kur.
  • -Windows update ile en güncel kartı kur.
  • -Bataryanı sök biraz bekle tekrar tak bilgisayarı aç.
  • -Donanım kimliği ile driverini kur.
Aklımda olanlar bunlar ve daha bir çok yol denedim.

Sistemim;
  • -HP Pavilion G6-2357st
  • -Windows 10 Home x64
  • -AMD Radeon HD 7660G + 7670M Dual Graphics
  • -Arada şu halide alıyor bir garip :) = AMD Radeon HD 7660G + 7600M Series
Dxdiag;

1.jpg

Dxdiag ekran kartı hatası;

2.jpg

Bu sistemimde arada bir düzelirken ertesi gün bir bakıyorum tekrardan bu hale gelmiş.

Eksik bilgi verdiysem affola. Söylerseniz tekrardan bilgi veririm.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atiflash ile stock rom ile flashlamayı deneyebilirsiniz.

BIOS sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Güç kaynağınızda bir sıkıntı olabilir.

İlk 2 yöntemi denemedim biraz araştırırım. 3 yönteme gelirsek bilgisayarım laptop. Bataryasını söktüm sadece şarjda kullanıyorum. Batarya saniye dayanmadan kapanıyor bilgisayar.

Anakartınızın BIOS'una girip Boot sekmesinden "Load Defaults" seçeneğini seçip "Save & Exit" ile kaydedip yeniden başlatacaksınız.

1. yöntem çok riskli yaptığınız hiçbir yöntem fayda etmezse en son çare olarak deneyin.
Demiş olduğunuz yöntem için teşekkürler fakat onuda denedim. Save & Exit deyip bilgisayarı açtıktan sonra bilgisayar kurtarma ekranına geliyor.

Selamlar,
Bir dizüstü bilgisayarım var HP Pavilion G6 Serisi. Çift ekran kartı bulunmakta. 7670M+7660G Dual Graphics.
Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar aygıt yöneticisinde ekran kartım 2 adetti ve isimleri;
1- AMD Radeon HD 7670M+7660G Dual Graphics
2- AMD Radeon HD 7660G
Bu son 2-3 aydır bunların isimleri nedenini bir türlü çözemediğim şekilde;
1- AMD Radeon HD 7600M Series
2- AMD Radeon HD 7660G oldu.
Eski driverleri bir türlü yakalayamıyorum. Eski driveri bulduğumu düşünüp kuruyorum fakat bu sefer de ismi;
1- AMD Radeon HD 7670M
2- AMD Radeon HD 7660G oluyor. Bir türlü birleşmiyor dual graphics olmuyor.
Ve bu hatalardan dolayı şu son aylarda 2 ekran kartımda çalışmıyor KOD:43 Hatası veriyor.
Yokmu bunun bir çözümü :)

Destek resimler
------------------------------

Yüklemediğim Windows sürümü kalmadı, belki driver uyuşmuyordur diye fakat bu kod43 hatasından bir türlü kurtulamadım.

Sistemim:

HP Pavilion G6-2357ST
8GB RAM

Bir türlü çalışmayan ekran kartlarım = AMD Radeon HD 7670M + AMD Radeon HD 7660G

Buradaki sorun nedir ya donanımsal bir sorunum mu var acaba? :(

Bir dizüstü bilgisayarım var HP Pavilion G6 serisi. Çift ekran kartı bulunmakta. 7670M+7660G Dual Graphics.
Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar aygıt yöneticisinde ekran kartım 2 adetti ve isimleri;
  1. AMD Radeon HD 7670M+7660G Dual Graphics
  2. AMD Radeon HD 7660G
Bu son 2-3 aydır bunların isimleri nedenini bir türlü çözemediğim şekilde;
  1. AMD Radeon HD 7600M Series
  2. AMD Radeon HD 7660G oldu.
Eski driverleri bir türlü yakalayamıyorum. Eski driveri bulduğumu düşünüp kuruyorum fakat bu sefer de ismi bu şekilde oluyor;
  1. AMD Radeon HD 7670M
  2. AMD Radeon HD 7660G
Bir türlü birleşmiyor dual graphics olmuyor.
Ve bu hatalardan dolayı şu son aylarda 2 ekran kartım da çalışmıyor, KOD 43 hatası veriyor.
Yok mu bunun bir çözümü? :)

Arkadaşlar ne yaparsam yapayım düzelmiyor bu kod43 hatası. Daha 1 saat önce Windows 10 1903 sürümünü kurdum ve updateden son güncelleştirmeleri aldım ekran kartı halen aynı durumda. Ne yapacağım?

Screenshot_1.png

DDU ile kurulu olan sürücüleri güvenli modda silip tekrar yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı