AMD ekran kartı nasıl aktif hale getirilir ?

RX7600'ü aktif hale getiremedim. AMD Software'i kurdum ama ekran kartı çalışmıyor. Nasıl aktif hale getirebilirim?

HDMI kablosunu nereye taktınız? Masaüstü PC de iGPU ve harici GPU birlikte çalışamaz laptop gibi. Kablo neredeyse ondan görüntü alır bilgisayar.

HDMI kablosunu nereye taktınız? Masaüstü PC de iGPU ve harici GPU birlikte çalışamaz laptop gibi. Kablo neredeyse ondan görüntü alır bilgisayar.
Hocam gpu'yu yeni alıp demin taktım. pc'yi yeniden başlattım o sıra fanlar dönüyordu şimdi gene çalışmıyor. HDMI'dan kaynaklandığını düşünmüyorum

AMD Softare adrenalin edition'dan mı ayarlamak gerekiyor ?

Hocam GPU'yu yeni alıp demin taktım. PC'yi yeniden başlattım o sıra fanlar dönüyordu şimdi gene çalışmıyor. HDMI'dan kaynaklandığını düşünmüyorum.

AMD softare adrenalin Edition'dan mı ayarlamak gerekiyor?

Hocam ekran kartı çalışmıyordan kastınız nedir? Şimdi şöyle görüntü alacağınız kabloyu yanlışlıkla ekran kartı yerine anakarta takmış olma ihtimaliniz var onu demek istedim.

Hocam ekran kartı çalışmıyordan kastınız nedir? Şimdi şöyle görüntü alacağınız kabloyu yanlışlıkla ekran kartı yerine anakarta takmış olma ihtimaliniz var onu demek istedim.
ekran kartındaki hdmi girişini monitörün hdmi girişine taktım. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde gpu gözüküyor ama şu an fanlar dönmüyor.

ekran kartındaki hdmi girişini monitörün hdmi girişine taktım. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde gpu gözüküyor ama şu an fanlar dönmüyor.
görev yöneticisinde de gözüküyor

Hocam kusura bakma, gpu oyun açık değilken çalışmıyormuş yani oyunu açtığımda çalışıyor fanlar. Oyun açıldığında yük biniyor ve o zaman açılıyormuş

Son düzenleme:
Ekran kartındaki HDMI girişini monitörün HDMI girişine taktım. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde GPU gözüküyor ama şu an fanlar dönmüyor.

Görev yöneticisinde de gözüküyor.

Görev yöneticisinde de gözüküyor.

Hocam kusura bakma, GPU oyun açık değilken çalışmıyormuş yani oyunu açtığımda çalışıyor fanlar. Oyun açıldığında yük biniyor ve o zaman açılıyormuş.

Hocam %0 fan özelliği var yeni kartlarda siz olayı yanlış anlamışsınız bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı