AMD ekran kartı önerisi

Bütçe
600
TURBOX Amd Radeon Rx550 2gb Gddr5 128bit Hdmı Dx12 Ekran Kartı ekran kartı istiyorum ama çok bütcem yok. Ailemi çok zorlamak istemiyorum. En fazla 600 TL olan iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz? Mümkünse AMD olsun :) veya verdiğim ekteki ekran kartı nasıl?

Hocam o bantta büyük bir performans beklemeyin ama isterseniz 2. El GTX 750 Ti alın. Sıfır alacaksanız sabretmeniz gerek. Amaç sadece ekrana görüntü gelmesi ise

 
RX 550 fiyatını hiç hak etmeyen bir kart. Onun yerine 2. el GTX 750 Ti veya GTX 1030 gibi kartlara yönelmen bence daha mantıklı tabii ekran kartı bulabilirsen piyasada ekran kartı kalmamış.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı