AMD Ekran Kartı Olan Anakarta Nvidia GPU Takılır mı?

Elnano

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum. Asus Z270P anakartım var. RX580 Ekran kartı takılı. Nvidia GTX 1060 ile değiştirmek istiyorum. Bu anakart Nvidia GTX 1060'ı destekler mi?

Konu başlığını görünce laptopa mı takılacak acaba diye düşündüm.:kararsız: Pci express portuna takılabilen her şeyi takabilirsiniz.

Destekleyecektir, sürücüleri doğru kaldırıp yenilerini kurmanız gerek. Fakat RX 580'den GTX 1060'a geçmek boşa masraftan başka bir şey değil, performans artışı gözle görülemeyeceği gibi bazı oyunlarda düşüş dahi yaşayabilirsiniz. Farkı görmeniz ve verdiğiniz paraya değmesi için en az GTX 1070-1070Ti gereklidir.

Son düzenleme:
S.a. Elimde i7 870 işlemci palit 1gb ekran kartı 4gb ddr3 ram gigabayt ga-h55-s2v anakart gigabayt 500w power 500 gb hdd var. bu parçalar iş görür mü? yeni pc için bütçem yok bunları nasıl iyileştiririm. Teşekkürler

YANITLA

Sorunu kendim çözdüm, Radeon ayarları>Oyun>Global Ayarlar> Global WattMan > Aşağı inip FAN bölümüne gelin. Manuel Fan değerini Aktif edin Min değerini: 1180 , Maks Değerini: 2280 yapın.

Bu ayarı yaptıktan sonra oyunlarım bir daha çökmedi birde ben ram yuvalarımın yerini takip 1 - 3 taktım 4 slotum vardı anakartımda. Şuan sıcaklık değerleri daha stabil hale geldi ve çökmüyor.

Konunuzu gördüm buraya yazdım.

Teşekkür ederim beyler. :))
Sorunu kendim çözdüm, Radeon ayarları>Oyun>Global Ayarlar> Global WattMan > Aşağı inip FAN bölümüne gelin. Manuel Fan değerini Aktif edin Min değerini: 1180 , Maks Değerini: 2280 yapın.

Bu ayarı yaptıktan sonra oyunlarım bir daha çökmedi birde ben ram yuvalarımın yerini takip 1 - 3 taktım 4 slotum vardı anakartımda. Şuan sıcaklık değerleri daha stabil hale geldi ve çökmüyor.

Konunuzu gördüm buraya yazdım.

Peki ekran kartında herhangi bir şekilde fan hızlanıyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı