Çözüldü AMD ekran kartı Radeon Software ile video kaydedemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oguzhan.123

Hectopat
Daha fazla  
AMD ekran kartına sahibim ama video kaydedemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bandicam vs. ile kaydediyor ama kendi programında kayıt yeri yok.

AMD ekran kartına sahibim ama video kaydedemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bandicam vs. ile kaydediyor ama kendi programında kayıt yeri yok.

Var hocam ben kaydedebiliyorum, kayıt yeri yok derken nasıl? Masaüstünü kaydedemiyorum diyorsanız çözümü yazıyorum.
Masaüstüne sağ tık yapıp Radeon ayarlarını açınız, ardından sağ üstte bulunan ayarlara girip soldan genele basınız sonra aşağıya ininiz ve masaüstü kaydedici yazan yer mevcut onu açın.

Var hocam ben kaydedebiliyorum, kayıt yeri yok derken nasıl? Masaüstünü kaydedemiyorum diyorsanız çözümü yazıyorum.
Masaüstüne sağ tık yapıp Radeon ayarlarını açınız, ardından sağ üstte bulunan ayarlara girip soldan genele basınız sonra aşağıya ininiz ve masaüstü kaydedici yazan yer mevcut onu açın.

Hocam bende orası yok şöyle atayım fotorafını da.
bende orası yok şöyle

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 98
  • 2.png
    2.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    96,8 KB · Görüntüleme: 111
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı