Çözüldü AMD ekran kartı serisi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NebulaXX

Centipat
Daha fazla  
AMD sürüm güncellemesi yaparken "Update fail" hatası veriyordu. Ben de bu sorunu düzeltmek adına DDU ile sürücüleri silip tekrardan kuracaktım fakat kendi ekran kartı serimi bilmiyorum. Bunu öğrenmek için aygıt yöneticinden baktım fakat Microsoft ekran kartı olarak gösteriyor. CPU ve DxDiag'da da aynı sonucu veriyor. Bu yüzden sürücüleri indiremiyorum, ne yapmalıyım?

AMD sürüm güncellemesi yaparken "Update fail" hatası veriyordu. Ben de bu sorunu düzeltmek adına DDU ile sürücüleri silip tekrardan kuracaktım fakat kendi ekran kartı serimi bilmiyorum. Bunu öğrenmek için aygıt yöneticinden baktım fakat Microsoft ekran kartı olarak gösteriyor. CPU ve DxDiag'da da aynı sonucu veriyor. Bu yüzden sürücüleri indiremiyorum, ne yapmalıyım?
Aida64 ile öğrenebilirsiniz.

URL hatalı galiba indirebileceğim bir şey çıkmadı da.

Tamamdır sorun düzeldi kendi ekran kartı bilgilerim çıktı. AMD Radeon(tm) Vega 8 Graphics olarak görünüyor fakat sürücüler kısmında bu yok.
AMD kendi sitesinde böyle bir sürücü yok laptopun kendi sitesinde yayınladıkları sürücüyü indirmen lazım laptop marka modelini yazar mısın?

Şu yazılımı indir.

Hemen deniyorum.

AMD kendi sitesinde böyle bir sürücü yok laptopun kendi sitesinde yayınladıkları sürücüyü indirmen lazım laptop marka modelini yazar mısın?

Laptop değil.

Şu yazılımı indir.

Doğru sürücüleri bulup indirme işlemine başladı fakat ben yeterli alan yok diye e diskine kurulumu seçtim. Fakat kendisi C'ye kurulum yapıyor ve depolama hatası veriyor. Bunun için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı