AMD ekran kartı sürekli siyah ekran veriyor

gwmber78

Femtopat
Daha fazla  
2 senedir kullandığım AMD 6700 ekran kartım son günlerde siyah ekran vermeden edemiyor. Ekran kartını çıkartıp camdan aşağıya atmamak için zor duruyorum. Bir daha AMD ekran kartı alırsam iki olsun. RTX 3080'e geçmeyi düşünüyorum, saçma mı? Şu AMD'den beni kurtarsın başka bir şey istemiyorum.

Varsa sorunun nasıl çözüldüğünü bilen yardım edebilir mi? DDU ile silip 50 tane sürücü denedim. Kafam attı artık.

Hiçbir işe yaramadı. Hızlı şekilde Nvidia ekran kartına geçeceğim. Bu başlığı görenlerin de AMD alırken üç, beş, yirmi defa düşünmesini tavsiye ediyorum. Üç kuruş fazla verip Nvidia alın. Nvidia da böyleyse ekran artı falan almayın.

YARDIM EDEBİLECEK BİRİSİ YOK MU?

DELİRECEĞİM. HERHANGİ BİR OYUNA GİRDİKTEN SONRA KAFASINA GÖRE BİR YERDE SİYAH EKRAN ATIP KAPATIYOR. KARTI ATEŞE VERECEĞİM ARTIK, DAYANDIM.

Hiçbir işe yaramadı. Hızlı şekilde NVIDIA ekran kartına geçeceğim. Bu başlığı görenlerin de AMD alırken üç, beş, yirmi defa düşünmesini tavsiye ediyorum. Üç kuruş fazla verip NVIDIA alın. NVIDIA da böyleyse ekran artı falan almayın.

Yardım edebilecek birisi yok mu?

Delireceğim. Herhangi bir oyuna girdikten sonra kafasına göre bir yerde siyah ekran atıp kapatıyor. Kartı ateşe vereceğim artık, dayandım.

Arkadaşım 6650XT kullanıyor, 2 yıldır sorun yoktu. Şu an oyunun ortasında siyah ekran veriyor; PC'yi tekrar açtığında, Driver'ları otomatik silinmiş oluyor. Her şeyi yaptı, hatta tamirciye bile verdi—kart aynı. :D en sonunda eski 1650S kartı taktı onunla oynuyor, sıkıntı yok bunda diyor. Adam AMD yazısı gördüğü yerde kaçıyor artık :D

Daha fazla detay verirseniz yardımcı olacak arkadaşlar vardır muhtemelen. Belli bir faktörü var mı siyah ekran vermesinin? Mesela hep oyunlarda mı veriyor normalde de veriyor mu? Hep oyunlardaysa oyunun neresinde veriyor? İlk olarak ne zaman ve nasıl oldu?

Daha fazla detay verirseniz yardımcı olacak arkadaşlar vardır muhtemelen. Belli bir faktörü var mı siyah ekran vermesinin? Mesela hep oyunlarda mı veriyor normalde de veriyor mu? Hep oyunlardaysa oyunun neresinde veriyor? İlk olarak ne zaman ve nasıl oldu?
2025'in 3. ayında böyle şeyler yoktu. Sonradan gelen güncellemelerle beraber olduğunu düşünüyorum. Spesifik olarak verebileceğim bir şey yok elimde. Oyun oynarken kafasına estiği bir yerde bazen siyah ekran batıyor, bazen tamamen bios ekranına dönüyor ve bilgisayarı tekrar başlatıyor. Bazen siyah ekran vermiyor diyemeyeceğim çünkü vermediği zaman yok.

AMD Hata bildirme aracını da açıyor işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı