Gokberk_DRY
Kilopat
Bu uygulama dışında ekran kartı driverını silme şansım var mı bir de bu uygulama ile silerken yapmamam gereken herhangi bir şey var mı? Ya da yapmam.
Sadece rehberdekini yapın yeterli olacaktır. Sonra buradan tekrar kurun:
Bu uygulama dışında ekran kartı driverını silme şansım var mı bir de bu uygulama ile silerken yapmamam gereken herhangi bir şey var mı? Ya da yapmam.
O konuda herhangi bir fikrim yok maalesef.anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip
Anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip.
tamamdır şimdi kaldırma işlemine başlıyorum ben teşekkür ederim buraya döneceğimSorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun.
Merhaba ben sildim fakat çok kısa sürdü gibi sildi mi silmedi mi nasıl anlarımSorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun.
evet yazmıyor o zaman ben yüklüyorum yenisiniMasaüstünde boş bir alana sağ tıkladığınızda açılan listede AMD Radeon Software yazmıyorsa silinmiş demektir.
Aynı sorun bendedir var driver kurulmuyor hata veriyor dediğiniz yöntemi yaptım olmuyorSorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.