Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Ekim 2021 #11 dyspaire dedi: Bu uygulama dışında ekran kartı driverını silme şansım var mı bir de bu uygulama ile silerken yapmamam gereken herhangi bir şey var mı? Ya da yapmam. Genişletmek için tıkla... Sadece rehberdekini yapın yeterli olacaktır. Sonra buradan tekrar kurun: Radeon™ RX 570 Drivers & Support | AMD www.amd.com
dyspaire dedi: Bu uygulama dışında ekran kartı driverını silme şansım var mı bir de bu uygulama ile silerken yapmamam gereken herhangi bir şey var mı? Ya da yapmam. Genişletmek için tıkla... Sadece rehberdekini yapın yeterli olacaktır. Sonra buradan tekrar kurun: Radeon™ RX 570 Drivers & Support | AMD www.amd.com
Str0ck3d Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 153 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #12 dyspaire dedi: anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip Genişletmek için tıkla... O konuda herhangi bir fikrim yok maalesef.
dyspaire dedi: anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip Genişletmek için tıkla... O konuda herhangi bir fikrim yok maalesef.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 28 Ekim 2021 #13 dyspaire dedi: Anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun.
dyspaire dedi: Anladım teşekkür ederim peki anlattığım konuda sinyal yok olayını çözebildiniz mi ya aynısını alırsam tekrardan gerçekten garip. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun.
D dyspaire Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 107 28 Ekim 2021 #14 Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... tamamdır şimdi kaldırma işlemine başlıyorum ben teşekkür ederim buraya döneceğim Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben sildim fakat çok kısa sürdü gibi sildi mi silmedi mi nasıl anlarım Son düzenleme: 28 Ekim 2021
Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... tamamdır şimdi kaldırma işlemine başlıyorum ben teşekkür ederim buraya döneceğim Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben sildim fakat çok kısa sürdü gibi sildi mi silmedi mi nasıl anlarım
Str0ck3d Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 153 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #15 Masaüstünde boş bir alana sağ tıkladığınızda açılan listede AMD Radeon Software yazmıyorsa silinmiş demektir.
Masaüstünde boş bir alana sağ tıkladığınızda açılan listede AMD Radeon Software yazmıyorsa silinmiş demektir.
D dyspaire Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 107 28 Ekim 2021 #16 Str0ck3d dedi: Masaüstünde boş bir alana sağ tıkladığınızda açılan listede AMD Radeon Software yazmıyorsa silinmiş demektir. Genişletmek için tıkla... evet yazmıyor o zaman ben yüklüyorum yenisini
Str0ck3d dedi: Masaüstünde boş bir alana sağ tıkladığınızda açılan listede AMD Radeon Software yazmıyorsa silinmiş demektir. Genişletmek için tıkla... evet yazmıyor o zaman ben yüklüyorum yenisini
A Ali kan Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #17 Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendedir var driver kurulmuyor hata veriyor dediğiniz yöntemi yaptım olmuyor
Gokberk_DRY dedi: Sorun donanımda gibi gelmeye başladı, siz ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp yukarıda attığım linkten kurun. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendedir var driver kurulmuyor hata veriyor dediğiniz yöntemi yaptım olmuyor