Lukmellow Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 İlk önce normal yükledim bu hatayı aldım, daha sonra DDU ile önceki sürümü kaldırıp denedim yine aynı hata.
İlk önce normal yükledim bu hatayı aldım, daha sonra DDU ile önceki sürümü kaldırıp denedim yine aynı hata.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 30 Mart 2024 #2 CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yapmayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 30 Mart 2024 #3 Lukmellow dedi: İlk önce normal yükledim bu hatayı aldım, daha sonra DDU ile önceki sürümü kaldırıp denedim yine aynı hata. Eki Görüntüle 2154407 Genişletmek için tıkla... Arkada calısan antivirüs varsa alırsın bu hatayı. Microsoft Visual C++ eksikse o da yapar. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. learn.microsoft.com X64 olanı indir kur bilgisayarını yeniden baslat. Artı 0 Eksi
Lukmellow dedi: İlk önce normal yükledim bu hatayı aldım, daha sonra DDU ile önceki sürümü kaldırıp denedim yine aynı hata. Eki Görüntüle 2154407 Genişletmek için tıkla... Arkada calısan antivirüs varsa alırsın bu hatayı. Microsoft Visual C++ eksikse o da yapar. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. learn.microsoft.com X64 olanı indir kur bilgisayarını yeniden baslat.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Mart 2024 #4 Doğru işletim sistemine, doğru sürücüyü kurduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS Lukmellow Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 ExomPomoDq dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, teşekkürler Artı 0 Eksi
ExomPomoDq dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdü, teşekkürler