AMD Ekran Kartı Sürücüsü Güncellenmiyor

Fatih Şimşek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocam, ben yeni Amd 15.7 kurmuş olsam bile sistemimdeki amd programı sürekli bana sürümümün 14.2 olduğunu söylüyor ve 14.4 sürücüsü önüme getirip indirmemi istiyor. 15.7 kursam bile ekte belirttiğim AMD Gaming Evolved programında sürücüler kısmı hata veriyor. 15.7 yi yükledim normal kullanıyorum ama 14.2 yi mi kullanıyorum 15.7 yimi bilmiyorum. Wicther 3 alacağım. Ekran kartım güncel mi değil mi? Fps kaybı yaşamak istemiyorum. Hocam şimdiden yardımın için teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger extract etmeni istiyorsa bi klasor secip cikarmani istiyodur surada nasil kullanildigi ile ilgili bir video mevcut
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denetim masasına git. AMD Catalyst ile ilgili her şeyi sil. Sonra Driveri AMD'nin sitesinden tekrar indir ve kur. Zaten en güncel sürüm indirildiyse, direk onu kur. Ancak her şeyi kaldırmayı unutma.

Dediğiniz gibi denetim masasında da temizleyip en baştan 15.7.1 i tekrar kurdum ama bu sefer AMD Catalyst Control Center a da girmiyor.Sitesinden de indirdim hep aynı hata ama otomatik sürücü bulmayı kullandığımda 14.4 indirmemi söylüyor onu indirirsem ekran kartımı görür mü ?Ne yapmalıyım?Ayrıca r9 280 im olmasına rağmen aygıt yöneticisinde HD7900 yazmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı