AMD ekran kartı sürücüsü yüklenirken bilgisayar donuyor

Alkın Kazan

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Birkaç aydır bilgisayarım AMD ekran kartı sürücüsüz çalışıyor. Sorun şu ki, oyun açamıyorum. Intel ekran kartı da bozuk. Sürücü yüklenirken bilgisayar donuyor. Sistem özelliklerim aşağıda.
R9 M265X
i7 4720HQ
16 GB RAM

Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına girdiğimde ise Standart VGA grafik bağdaştırıcısı diye bir hata çıkıyor. Bilgisayar 1 ay tamirde durdu, yapamadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç aydır bilgisayarım AMD ekran kartı sürücüsüz çalışıyor. Sorun şu ki, oyun açamıyorum. Intel ekran kartı da bozuk. Sürücü yüklenirken bilgisayar donuyor. Sistem özelliklerim aşağıda.
R9 M265X
i7 4720HQ
16 GB RAM

Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına girdiğimde ise Standart VGA grafik bağdaştırıcısı diye bir hata çıkıyor. Bilgisayar 1 ay tamirde durdu, yapamadılar.
Selam,Bu sorunu bende yaşıyorum ve üstünden baya bir süre geçmiş sorunu çözebildin mi Win 8.1 kullanıyorum..

Aynı sorunu Win 10 ile yıllardır ben de yaşıyorum. Temiz kurulum yapıyorum, Windows otomatik AMD sürücüsünü buluyor ve yüklemeye çalıştığı an bilgisayar donuyor, ne fare ne klavye çalışmıyor. Güç tuşuna zorla basıyorum 2 veya 3 kez bu şekilde yapınca otomatik sorun giderme ekranı geliyor ve oradan güvenli moda giriyorum. G modda AMD sürücüsünü silip devre dışı bırakıyorum ve bilgisayar açılıyor.

Sorunu çözümünü forumda buldum. Crimson 15.11 beta sürümü var önce onu kurdum. Ardından eski sürücüyü kaldırmadan en son AMD sürücüsünü kurdum ve şu an donma yok. Windows 10 çıktığından beri yaklaşık 8 yıldır(evet bilgisayarım o kadar eski 10 yıllık vardır🙂) bunun çözümünü arıyordum abartmıyorum 🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı