AMD ekran kartı tavsiyesi

Marka olarak değil de en temizi hangisiyse ona bakın mesela XFX sorunu olmadığını düşünüyorum güzel bir model ASRock ne olduğu bilinmeyen piyasada yeni duydugum marka.

Marka olarak değil de en temizi hangisiyse ona bakın mesela XFX sorunu olmadığını düşünüyorum güzel bir model ASRock ne olduğu bilinmeyen piyasada yeni duydugum marka.

Kötü bir marka degil Sapphire Nitro'ya göre biraz daha kötü sogutmaya sahio o kadar.

ASRock yurt dışında bilinen bir marka. Fena bir model değildir ama güvenmiyorsanız Nitro ve Red Devil modellerini de tercih edebilirsiniz.

Piyasada yeni yeni duyuyorum hocam anakartlari yayginlasti şu aralar hiç genel bir araştırma yapmadığım için bir şey söylemedim.

ASRock yurt dışında bilinen bir marka. Fena bir model değildir ama güvenmiyorsanız Nitro ve Red Devil modellerini de tercih edebilirsiniz.

Red Devil almayı düşünüyordum aslında ama ilandaki kartlar arasında halen karsrsızım.

Hepsi de güzel aslında. Sapphire'da TR garantisi yok sanırım onu kafadan eleyelim. XFX model olarak aralarında en düşüğü. Red Devil ile ASRock güzel duruyor artık hangisini istiyorsan.

ASRock sahibine sorduğumda minning yapılıp yapılmadığını bilmediklerini söyledi ama alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…