- Makaleler
- 1
Daha fazla
Nasıl vardık bu kanıya? Ben ilandan bir şey çıkaramadım. @karacan5
Satıcı bu kadarlık süreyi minningden saymamış demek ki.
Benim Sapphire RX 590'da çok sıcak çalışıyor. Son zamanlarda kart araştırıyorum genelde fiyat performans olarak XFX SWFT 309 ve PowerColor Red Devil tavsiye ediyorlar. Fiyatlar birbirine yakınsa Red Devil'i diyor herkes...Bu hotspot değerleri. Benim kendi AMD kartım 90 üzerine de çıkıyor ama bir performans kaybı ya da sorun olmuyor. Çip sıcaklığı önemli.
Testlerinizi yaptıktan sonra alabilirsiniz. Garantisi bulunuyordu sanırsam.Az önce Red Devil sahibi kartla minning yapılmadığını söyledi sanırım toplu satış yapıyor adamın yeri yurdu belli bu riske girmeye değer diye düşüp Red Devil'i alacağım diyorum düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Benim Sapphire RX 590'da çok sıcak çalışıyor. Son zamanlarda kart araştırıyorum genelde fiyat performans olarak XFX SWFT 309 ve PowerColor Red Devil tavsiye ediyorlar. Fiyatlar birbirine yakınsa Red Devil'i diyor herkes...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.