O kasa da neymiş öyle yahu bit kadar. Doğru düzgün bir şey al derim satıp.
Kasa Gamepower war Cry daha ne kadar büyütebilirim ki.
O kasa da neymiş öyle yahu bit kadar. Doğru düzgün bir şey al derim satıp.
Değiştirerekbana kalırsa burada en temiz çözüm camı çıkarın. Hem sıcaklık anlamında rahatlar hem de kablolar ısınmaz. Biraz tozlanır, biraz sık temizlersiniz o kadar.
Ekleme: Şu markaları her konuda, insanlardan uzak tutmak için çabalıyorum. Gamepower, Game booser, Frisby, Rampage gibi markalardan uzak durun. Böyle bir kasa tasarımı yok.
Ekran kartı ayrı girdi kasada girmesin yapacak bir şey yok.
Evet gamepower normalle vasat arasında ama her ürünü kötü degil benceDeğiştirerekbana kalırsa burada en temiz çözüm camı çıkarın. Hem sıcaklık anlamında rahatlar hem de kablolar ısınmaz. Biraz tozlanır, biraz sık temizlersiniz o kadar.
Ekleme: Şu markaları her konuda, insanlardan uzak tutmak için çabalıyorum. Gamepower, Game Booser, Frisby, Rampage gibi markalardan uzak durun. Böyle bir kasa tasarımı yok.
Evet Gamepower normalle vasat arasında ama her ürünü kötü degil bence
Siz beni dinleyin. Cam açık kullanın. Hem sıcaklık azalır hem de içiniz rahat eder.
Mini olanıdır bu kesin zaten iyi bir kasa değil warcry. Bundan geniş sayısız kasa var piyasada, çok uyguna bile ne bileyim. Red Devil devasa bir kart değil zaten özellikle enine zor sığması garip.
Benim kasaya 4090 soksam girer, standart Tower kasa kullanmanın faydaları.
Bir süre idare edeceğim bunu satılığa koyup farklı bir şey alabilirim belki ilginiz için teşekkürler güzel kasaymış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.