AMD ekran kartı tavsiyesi

Bu hotspot değerleri. Benim kendi AMD kartım 90 üzerine de çıkıyor ama bir performans kaybı ya da sorun olmuyor. Çip sıcaklığı önemli.
Benim Sapphire RX 590'da çok sıcak çalışıyor. Son zamanlarda kart araştırıyorum genelde fiyat performans olarak XFX SWFT 309 ve PowerColor Red Devil tavsiye ediyorlar. Fiyatlar birbirine yakınsa Red Devil'i diyor herkes...

@kino haklısın ama buradaki tek dayanağım satıcının yazdıkları en azından toplu satış yapan bir yerden almam daha mantıklı geliyor bir sorun çıkarsa adamın yeri yurdu belli en azından hem asroch sahibi her kartı için 1 hafta kendi iş yerinin garantisi olduğunu söyledi.

@kino
@dinkulturuogretmeni@lusyz @Heykirab @Asabı Bozuk Adam

Az önce Red Devil sahibi kartla minning yapılmadığını söyledi sanırım toplu satış yapıyor adamın yeri yurdu belli bu riske girmeye değer diye düşüp Red Devil'i alacağım diyorum düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Testlerinizi yaptıktan sonra alabilirsiniz. Garantisi bulunuyordu sanırsam.

RX 590'ın kaderinde sıcak çalışmak var. 6700 XT'den fazla güç tüketiyor olsun o kadar, AMD'nin yaptığı en verimsiz kartlarda zirveyi zorlar.

@Heykirab sadece merakımdan soruyorum 1920-1080 monitörde 2K FurMark sonucu ile 2K monitörde 2K FurMark yapınca sonuçlar farklımı aynımı çıkar sanki ASRock kartın FPS degerlerinde sıkıntı var Red Devil aynı teste 32 verirken ASRock 70 FPS yani ASRock'u 2K olmayan bir monitörde 2K FurMark testine sokmuş olamazlar mı çünkü bu degerlere 3070 Ti zor çıkıyor aynı koşullarda @kino

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…