AMD ekran kartı tavsiyesi

@karacan5 FurMark bir FPS testi değildir. Sürümler ya da MSAA değeri fark ettirmiş olabilir.

İkisidie 2K 8X MSAA ASRock 70 Red Devil 32 yani bir sürüm 38 FPS nasıl fark ettiriyor onu anlamadım bence sürümle alakalı degil monitörün fiziksel büyüklüğü etki ediyor olabilir.

İkisidie 2K 8X MSAA ASRock 70 Red Devil 32 yani bir sürüm 38 FPS nasıl fark ettiriyor onu anlamadım bence sürümle alakalı degil monitörün fiziksel büyüklüğü etki ediyor olabilir.

Bazen 8X MSAA yazar ama 4X ya da 2X MSAA çalışır Furmark buglı bir program bu yüzden FPS testi için uygun değil.

Bazen 8X MSAA yazar ama 4X ya da 2X MSAA çalışır FurMark buglı bir program bu yüzden FPS testi için uygun değil.

Her 2 satıcıyada soracağım bakalım kim dogru kim yalan meşgul ettim seni de teşekkürler.

Ordaki en iyi kart asrock ama garanti kendi garasntisi değil red devil 6ay garantili diyor onu alırdım ben.

@eternal fire arkadaşlar ben Red Devil'i aldım FurMark 2K Max ayarlarda 10 dk 70 derece üzerine çıkmadı fakat şöyle bir sorun oldu kart o kadar büyük ki güç kablolarını taktıgımda pinlerin birazı temperli cama temas ediyor ve temas ettiği yerler ısınıyor 16 pinlik karta 8 pin taksam halen besler mi?
@dinkulturuogretmeni @kino @Heykirab

Denedim olmuyor sıkıştırmaktan başka çare yok sanırım.

Dosya Ekleri

• C3978A43-6CF0-4249-B6CF-DC00D096D8EB.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 27
  • 28BCAD7A-E804-4517-A034-9704C323001A.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…