AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

@rosberq GTX 970 şu anda 1080P oyunculuk için "bence" gereksiz. Sapphire R9 380X de çok güzel bir kart ve üstteki arkadaşın linkini attığı karttan çok daha sessiz. Ayrıca Sapphire R9 380X'de arka plaka mevcut, Asus Turbo GTX 970'de arka plaka yok(böyle uzun kartlarda arka plaka olması önemli).

@Charmander1903 Sapphire R9 380X'den memnun musun? Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Ben de almayı düşünüyorum da.

@rosberq GTX 970 şu anda 1080P oyunculuk için "bence" gereksiz. Sapphire R9 380X de çok güzel bir kart ve üstteki arkadaşın linkini attığı karttan çok daha sessiz. Ayrıca Sapphire R9 380X'de arka plaka mevcut, Asus Turbo GTX 970'de arka plaka yok(böyle uzun kartlarda arka plaka olması önemli).

@Charmander1903 Sapphire R9 380X'den memnun musun? Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Ben de almayı düşünüyorum da.
Çok memnunum her şeyiyle sadece eski kullandığım GTX 760 a göre az daha sesli ve daha fazla güç tüketiyor,Amerikan arabası gibi saf güç.İmzam da ki sistemle GTA 5 i 1080P MSAA 4X 45 FPS alıyorum Sıcaklıklar GTA 5 1 hafta boyunca açıktı abartmıyorum oyunu bitireceğim diye :D gezeceğim falan derken hiç kapatmadım 4-5 gün sıcaklık Max 62C idi fakat benim kasa içi felan kişiden kişiye değişeceğinden o 3-4 derece oynayabilir ortam sıcaklığı da etkiler tabi.

750 TL civarı bir fiyata R9 380 almak varken hemen hemen 1000 TL' ye 380X almak fiyat/performans açısından mantıklı değil.
Sapphire R9 380 4g 805 TL Sapphire R9 380x 1000 TL 195TL Fark var arada ama önceden o kadar yoktu 60 TL fark vardı ben aldığım zaman şuan fark baya açılmış ama r9 380 4g hakkını veremiyor 2g modelini almalı ama 4g olsun diyorsa da r9 380x öneririm.

@Charmander1903 Mükemmel değerler. Teşekkürler.
Bu arada araştırmalarım sonucu Asus modeli ile arasında ki tek fark Asus'un daha sessiz ve daha az güç tüketmesiydi fakat performans olarak stok overclocksuz haliyle sapphire öndeydi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı