AMD ekran kartı yeni sürücü kurulmalı mı?

Nvidia ayda bir bazen iki ayda bir yeni sürücü çıkarırken AMD maşaallah haftada bir yeni sürücü çıkartıyor ve bazen yeni sürücüde problemler yaşanabiliyor. Şu an ben kullandığım sürücüde problem yaşamıyorum bunu kurmasam sorun olur mu? Yeni sürücü özetinde ise creators desteği var diyor buna ihtiyaç duymuyorum ve RX570 ve RX580 için grafik destek yazıyor.

AMD haftada bir sürücü çıkartıyor ve beta çıkartıyor. Kotayı bitirdi sağ olsun. :D Kurarsan daha iyi olur tabi ki. Ben kurdum rahatım. :D

Tamam o zaman bunu kurmayacağım. Haftada bir sürücü kur kur nereye kadar? Bilmiyorum tabi bu kadar sık çıkması iyi mi değil mi. Dediğin gibi boyutları da büyük önceki sürümü de silmiyorum bir aksilik olursa tekrar indirmeyeyim diye :) Eğer bir sıkıntı olursa indiririm. Eyvallah.

Yama Notları diye bir şey var, okumanız 2 dakikanızı alacaktır. Sizi ilgilendirmiyorsa güncellemeyi erteleyebilirsiniz.

Önceden sürücüler geç çıkıyor diye suçlanırdı AMD, şimdi de çok fazla sürücü çıkıyor diye suçlanıyor..
WQHL sürücü çıkarsa eyvallah. Sürekli beta çıkartıyor. Kaç aydır WQHL sürücüsü çıkartacak...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı