AMD ekran kartına geçiş sonrası bilgisayar sürekli sorun çıkarıyor

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Eskiden hiçbir sorun yoktu sadece işlemcim düşük olduğu için oyunları biraz kastırarak oynatıyordu. Daha sonra NVIDIA ekran kartından AMD ekran kartına geçtim ve sorunlar başladı. Driver çökmeleri, mavi ekranlar, Windows dosyalarında bozulmalar, aşırı drop yiyen oyunlar vs. gerçekten delirtmeye başladı. Bir bilgisayarcı arkadaşıma sorduğumda bana ya anakartın ekran kartını kaldıramıyor ya da NVIDIA takılı olan anakarta AMD ekran kartı taktığın için öyle yapabilir dedi, böyle bir şey olabilir mi sizce? Eğer öyleyse NVIDIA ekran kartı alacağım.

Anakartın sadece NVIDIA veya AMD diye bir şey yok. O bilgisayarcıdan bilgi almayın siz. Daha sağlıklı olur.

Önceki sürücüyü temiz bir şekilde sildiniz mi?

Son düzenleme:
Eskiden hiçbir sorun yoktu sadece işlemcim düşük olduğu için oyunları biraz kastırarak oynatıyordu. Daha sonra NVIDIA ekran kartından AMD ekran kartına geçtim ve sorunlar başladı. Driver çökmeleri, mavi ekranlar, Windows dosyalarında bozulmalar, aşırı drop yiyen oyunlar vs. gerçekten delirtmeye başladı. Bir bilgisayarcı arkadaşıma sorduğumda bana ya anakartın ekran kartını kaldıramıyor ya da NVIDIA takılı olan anakarta AMD ekran kartı taktığın için öyle yapabilir dedi, böyle bir şey olabilir mi sizce? Eğer öyleyse NVIDIA ekran kartı alacağım.

Temiz format atın muhtemelen önceki driverı silmediniz.

Bir de kim dedi Allah aşkına NVIDIA takılı olan anakarta AMD ekran kartı takarsanız öyle olur diye. 😂

NVIDIA'ya ait driverları DDU programı ile silmediğiniz için oluyor. O programla silin, daha sonra AMD driver yükleyin.

Hocam geçerken temiz bir şekilde geçiş yaptım DDU ile silip öyle geçtim ekstra olarak bir de format attım sisteme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı