AMD ekran kartları hala sorunlu mu?

Bütçe
0

Vega_2x

Femtopat
Daha fazla  
Geçenlerde TikTok'da öylesine gezinirken bir video çıktı. AMD'li sistem topluyordu çocuk ve genel olarak herkes AMD almaması konusunda uyarmış. Biri demiş 7700XT kullanıyorum devamlı çöküyor oyundan atıyor. Bu arkadaşlar mı fazla bilgisiz ben mi? Ben sorunlar düzeltildi diye biliyorum.

TikTok veya Instagram yorumlarında gördüğün hiçbir bilgiye inanma. Onlara kalırsa sırf 12 GB diye 3060 > 5060.

Herhangi bir sorunu kalmadı. Fanboy kitlesi TikTok'da sallıyor kendi kafasınca.

Kendimi bildim bileli AMD kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım.

HD 4850, HD 6850, R9 280X, 5 farklı model RX 580, RX 6600 XT ve RX 6700 kullandım, ilk aklıma gelenler bunlar.

AMD'yle geldik AMD'yle gideriz arkadaş!

@FehmiDogru.js, fiyatı, fiyatına göre verdiği performansını hiçbir şeye değişmem. 9000 serisiyle de ciddi rakip oldu NVIDIA ile.

@FehmiDogru.js, fiyatı, fiyatına göre verdiği performansını hiçbir şeye değişmem. 9000 serisiyle de ciddi rakip oldu NVIDIA ile.
Bence bu gidişle en geç 5 yıl içinde Teknoloji ve Render için tercih edilen NVİDA'yı iyi olduğu alanlardada geride bırakacak gibi.
Nvida kaç yıl uğraştı DLSS teknolojisini iyi yapmak için, AMD ise 90 serisinden tek seferde FSR 3 gibi DLSS 2 bile etmeyen bir çöpten, DLSS 3'ü rahatça geçebilen FSR 4 gibi harika bir teknolojiye ulaştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı